Összeverhettek egy fesztiválozót a biztonsági őrök a Kolorádón

Részeg volt, de agresszív nem. A biztonsági cég tagadja a verést, a fesztiválszervezők nem láttak semmit.

2017. június 19. 16:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Erkölcsi kérdésről beszélni öngyilkos merénylet lenne A Tagadj, tagadj, tagadj előadásának rendezője, Szabó Máté a doppingokkal kapcsolatos erkölcsi dilemmákról, a dologgal szembeni tagadásunkról, áldozatokról és vesztesekről mesélt. [...] Bővebben!
Dokumentumfilm készült az 1989-es spontán határnyitásról Az 1989-es magyarországi és berlini spontán határnyitásról, valamint a rendszerváltás német-magyar párhuzamairól készített dokumentumfilmet Szalay Péter rendező. Az Európa álma című alkotást augusztus 19-én, szombat este, a Páneurópai Piknik 28. évfordulóján mutatja be az M5 kulturális csatorna.
Nem csak a magyarok tudnak idióta filmcímeket adni Ámulunk a Thor 3 japán előzetesén.
Ez volt a Kádár-kor utolsó zúzdába küldött kötete Ha a pletykákkal ellenétben öngyilkos nem is lett a Szépirodalmi Könyvkiadó igazgatója, Illés Endre, amiért édes gyermekét, a Révai-lexikon reprint kiadását három évtizede bezúzták, annyi talán állítható, hogy a példátlan incidensnek szerepe lehetett békés halálában.
Hét bizarr boszorkánypróba, amelyekkel ténylegesen a halálba küldtek embereket Ha annyit nyom mint egy kacsa, akkor úszik a vízen, ami azt jelenti, hogy fából van, tehát boszorkány szólt a Monthy Piton bölcsessége a Gyalog galopp című klasszikusban. Ha konkrétan ezzel nem is, bizarr boszorkánymeghatározási módszerekkel szép számmal találkozhatunk a történelemben.
A Spotify egy cikkből tudta meg, hogy 37 neonáci zenekar is elérhető a felületén A streaming-oldalról végül le is törölték a gyűlöletkeltő bandák számait.

Top hírek:
Ráadáskoncertet ad az Életrevalók zeneszerzője a Müpában Ludovico Einaudi első magyarországi fellépésére pillanatok alatt fogytak el a jegyek, ezért még egy alkalommal koncertet ad a zeneszerző.
Véletlenül hamarabb adta le a Trónok harca új részét az HBO Egy véletlen hiba miatt a tervezettnél egy héttel hamarabb adták adásba a Trónok harca hetedik évadának hatodik részét Spanyolországban és a skandináv országokban - jelentette be szerdán az HBO.
Oscart nyert, és máris a legjobban kereső színésznő lett A 28 éves Emma Stone mintegy 26 millió dollárt keresett az elmúlt egy évben.
Kolovratnik Krisztián: "Mindig próbáltam elkerülni a kiszolgáltatottságot" Évek óta nem vállalt színészi feladatot, most mégis Gordon Zsigmond bőrébe bújik Kolovratnik Krisztián.
Időutazásra viszi, majd önmagával szembesíti Orbán Viktort új klipjében egy magyar zenekar A Ricsárdgír legújabb klipjében szakít azzal a hagyománnyal, hogy magyar zenekar nem politizál.
Törli a Spotify a náci zenekarokat 3 évvel azután, hogy felhívták a figyelmüket a problémára.