Összeverhettek egy fesztiválozót a biztonsági őrök a Kolorádón

Részeg volt, de agresszív nem. A biztonsági cég tagadja a verést, a fesztiválszervezők nem láttak semmit.

2017. június 19. 16:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Biztonsági őrök verhettek meg egy bulizót a Kolorádó Fesztiválon A biztonsági cég emberei szerint persze csak kivezették a férfit, aki végül ismeretlen tettes ellen tett feljelentést.
Háromszor is összeverhették a biztonságiak a részeg fesztiválozót Majd kidobták a semmi közepén. A Kolorádó biztonsági személyzete szerint verésről szó sem volt.
Éltük, imádtuk, túléltük - így látták a fesztiválozók a Kolorádót 2017-ben A Kolorádó kilóg a nagy hazai fesztiválok közül, de még mindig ez a legnyugisabb.

Idén is megérte annyit gyalogolni Most, hogy vége a II. Kolorádó fesztiválnak, levonjuk a tanulságokat.
Súlyosan amatőr látogatást tettünk a Kolorádón, túléltük Pedig az Északi-sarkra sem zokni-szandálban indulunk, a pestiek budai fesztiváljára pedig a legforróbb nap után sem ingben. Készpénz nélkül.
Rég nem uborkaszezon: a nyár első felében nem győzünk válogatni a koncertek között Pénteken a Kolorádó Fesztiválon a brit BEAK fellépésével lehet, hogy egy új átmenet tanúi lehetünk a hazai fesztiválpiacon. A nem húzónevekkel operáló magyar fesztiválok új felfogást hozhatnak a haza...
Klassz dolog a belváros, de néha nagyon szomorú Csete Manek Gábor ismert figurája a pesti éjszakának: a nevéhez köthető a Fogasház, a Toldi, a Lärm, a Kolorádó Fesztivál és a Dobrumba.