Ellepték az emberek a felszabadult Szabadság hidat

Idén először vették birtokba gyalogosok a Szabadság hidat. Széles mosoly, kacagás!

2017. június 19. 15:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Rabtársára támadt, ezért újabb éveket kapott Többek között személyi szabadság megsértése miatt ítélték el
Mindenben szeretet (Tovább terjed a Csíksomlyót is érintő hazugság) A Szabadság napilap szombati számában a Hitélet című rovatban, mint minden évben pünkösd táján, menetrendszerűen megjelent a csíksomlyói búcsúról szóló ismertetés.
Így változik a közlekedés a Szabadság híd hétvégi lezárása miatt Az első alkalom most szombat-vasárnap jön el.
Kiszabadult a börtönből "La Tigresa" Több mint 23 év után, elhagyhatta a börtönt a Baszk Haza és Szabadság (ETA) terrorszervezet egyik leghírhedtebb tagja, a "La Tigresa" néven ismert Idoia López Riano.
És az megvan, hogy a Szabadság hídra már most hétvégén koncerteket és filmvetítést szerveznek?
Fenntartotta a Maros megyei törvényszék az Izsák Balázsra kirótt büntetés egy részét A Maros megyei törvényszék jogerős ítéletében fenntartotta annak a bírságnak a kisebbik részét, amelyet Izsák Balázsra, a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) elnökére rótt ki a csendőrség a 2016-os székely ...

Nagy címlettel vett jegyet, túszul ejtette a buszsofőr Személyi szabadság megsértése miatt nyomoznak a szentendrei rendőrök.
Rock and roll életet élünk, miközben rappelünk és diszkóbalesetek érnek Az anygyalföldi rap trió, a Sör És Fű kilóg a sorból, a mindenkori hatalom ellen munkálkodnak, tágítanák a szabadság kereteit, közben háromból két tag gipszben.
Négy nyári hétvégére a gyalogosék a Szabadság híd Éjszakánként se autók, se villamosok nem közlekedhetnek a hídon, csak gyalogosok.
Idén is várják a nem normális embereket az Ördögkatlanra A látogatók öt napot tölthetnek el a szabadság jegyében augusztus 1-5. között. Mutatjuk a programokat.
A diákmunkásnak is jár a minimálbér és szabadság Kezdődik a diákmunkák szezonja, a munkavállalás feltételeire figyelmeztet a szaktárca.
Három ember megsérült Csömörön Két autó karambolozott péntek délután a Szabadság út és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében.