A tűző napon, autóban hagytak egy kisgyereket egy budapesti plázánál

Egyes szemtanúk szerint rendőrök törték be az autó ablakát és mentették ki a gyereket.

2017. június 19. 15:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Napi terror 08.19.
Fegyveres keltett riadalmat egy francia városban Kiürítették a nimes-i pályaudvart, a dél-franciaországi városból néhány órával korábban rajtolt el a Vuelta kerékpáros körverseny.
Új elnökségi tagok a Momentumban A néhány hete lemondott Pottyondy Edina és Kádár Barnabás helyére Dukán András Ferencet és Cseh Katalint választotta be a küldöttgyűlés szombaton a Momentum Mozgalom elnökségébe – írta meg a
Putyin a Krímről: helyreállt a történelmi igazságosság A történelmi igazságosság helyreállításának nevezte szombaton Vlagyimir Putyin orosz elnök a Krím félszigeti Szevasztopol területi jogi kikötőváros 2014-es orosz elcsatolását
Negyven éve nyílt ki igazán az emberiség szeme 1977. augusztus 20-án indult útjára a Voyager-2, hogy felderítse Naprendszerünk távoli bolygóit. Neki és ikertársának köszönhetően tudjuk, hol a helyünk.
NB I - Nem bírt az Újpest a Diósgyőrrel Az Újpest 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán, zárt kapuk mögött a Diósgyőrrel a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján

Top hírek:
Meccs közben vetkőztették bugyira a szexi rögbist Sarah Hunter hiába játszott jól, most nem erre fognak emlékezni.
Ibolya tragédiája: Az ikreim után a kislányomat is elveszíthetem! Épp ésszel felfoghatatlan, hogy milyen borzalmakat kell hosszú évek óta átélnie egy Újszilváson élő édesanyának. Tordai Englerth Ibolya 2007-ben izgatottan várta, hogy életet adjon ikreinek, a család élete azonban a szülés után valóságos pokollá változott. Emese és Rebeka a harminc-ötödik héten jött a világra.
Mégsem találták meg a hétéves ausztrál kisfiút Barcelonában A gyereket két napja nem találják, édesanyját kórházban ápolják, az apja Barcelonába indult keresni a fiát.
Visszaszólt Lázárnak a kirúgott iskolaigazgató Rója István szerint politikai döntés született, amit kár szakmainak feltüntetni.
Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás a szörnyethalt kisgyerek ügyében Gondatlanságból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást egy ember ellen a VIII. kerületi társasházból szombaton reggel kizuhant gyermek esetével kapcsolatban - közölte a rendőrség kora délután a honlapján.
Olyan katasztrofális állapotban van ez a magyar út, hogy a hollandok a csodájára járnának