Még várni kell a Reggeli Show-ra, egyelőre hiába nyert Andy Vajna Békéscsabán

Nem valószínű, hogy 2018-nél hamarabb megszólalhat az Interax által működtetett Rádió 1 Békéscsabát kiszorító Andy Vajna-féle budapesti Radio 1.

2017. június 19. 15:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nagy változás előtt a Jóban Rosszban Rákosi Tamás és Andy Vajna műsorgyártó cége készíti majd az egyik legrégebbi napi sorozatot a SuperTV2-nek, ahol dupla részek lesznek láthatók.
Házhoz ment a pofonért a Tv2: fizethetnek az elszúrt lejáratásért Mindent megtett a Tv2, hogy ne kelljen sérelemdíjat fizetnie, amiért névazonosság miatt egy teljesen kívülálló embert kevertek bele egy durva lejárató anyagukba. De hiába fellebbeztek, a másodfokú bí...
Andy Vajna bedarálja a rádiós piacot A Rádió 1 hálózata a nyáron újabb négy frekvenciával bővül, és ne higgyük, hogy itt leállnának.
Lecsapott a médiatanács megint megbüntették Andy Vajna tévéjét Túl hangosak voltak a reklámok.
NB I: eldőlt, Andy Vajna megveszi-e a Lokit A debreceni csapatnál több jelölt is van a tulajdonosi posztra.
Andy Vajna nagy dobással csábítaná ide a filmeseket A magyar filmipar megerősödéséről írt a Variety, amelynek Andy Vajna azt ígérte, a már működő filmstúdiók mellett itthon egy óriási víztartályt is építenek a vizes felvételekhez.

Andy Vajna közel 5 milliárdot vett ki kaszinós cégeiből A 6,5 milliárdos profitból Vajna 4,8 milliárdot vett ki egy luxemburgi cégen keresztül.
A spíler tévéje: elbukni tilos! Állami hirdetésekkel olajozott örökmozgóként működik az Andy Vajna kormánybiztos kezében lévő TV2-csoport, nyereséget mégis csak évek múlva hozhat.
Azt híresztelik, focicsapatot vesz Andy Vajna Vajna Twitteren cáfolt.
A kéz, amely etet vagy fenyít a TV2 és a baráti bankok esete Andy Vajna tévéje masszívan veszteséges, és most újabb, baráti banki segítséget kapott. Az újabb hitel viszont egyben kibiztosított fegyver is a filmipari kormánybiztos fejénél.
Varga gyönyörű ígéretei A kormány szándéka változatlan, a családok megerősítése és a munkát vállalók segítése a legfontosabb eleme a jövő évi költségvetésnek - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Kossuth Rádió Va...
Ma van a szülinapom, s szeretem Gyuszit, mert Jutkának hívnak! Volt idő, amikor a magyar fiataloknak a Szabad Európa Rádió kívánságműsora jelentette az ablakot a világra. A műsor hagyatékából válogattunk.