Észnél kell lenni, ha letöltesz a Netflixről

Mielőtt leszednénk a kedvenceinket, érdemes tisztában lenni néhány nem reklámozott szabállyal.

2017. június 19. 15:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Netflix Amerikában már nagyobb, mint az összes kábeltévé összesen
A House of Cardsból lopta beszédét egy polgármester A House of Cards (Kártyavár) című Netflix-sorozat Kevin Spacey által alakított politikus főhősének a beszédét plagizálta egy volt mexikói polgármester.
Nem a nagyoknak fontos a hálózatsemlegesség A hálózatsemlegesség előírása a kis online szereplőket védi meg - a nagyok ugyanis ki tudják alkudni a saját megállapodásaikat az internetes szolgáltatókkal, mondja a Netflix-CEO.
Vége a szép időknek? Az Apple vezeti a lejtmenetet, az OTP még tartja magát A pénteki technológiai minipánik nyomta rá a bélyegét egész nap a részvénykereskedésre, mindegyik kontinensen. Ma is tovább estek a technológiai papírok, az Apple és a Netflix részvényeivel az élen. A...

Egy Netflix-sorozatot másolva lett öngyilkos egy perui férfi Hangfelvételeket hagyott maga után, pont úgy, mint a sorozat főszereplője.
Ismét kilőtt a Tesla, Mészáros Lőrinc cégét is tépik Négy napja vágtat a Tesla részvénye, remek formában van. Ugyanígy a Google, az Amazon, a Netflix és a Microsoft is új csúcson. Zsákolják a Konzumot és a Graphisoft Parkot, erős a lengyel zloty, a fori...
Egy nagy katyvasz lett Brad Pitt háborús filmje Nem mind arany, ami Netflix. A War Machine című Brad Pitt-filmmel az a baj, hogy a szabad kezet kapó rendező nem tudta eldönteni, milyen filmet fogasson.
Egy hároméves Rihanna-fotóból csinál okosrablós filmet a Netflix Mire nem jó egy Twitteren kitörő örült ötlet.
Netflix sorozat lesz a Witcherből Újabb számítógépes játékot dolgoznak fel a filmesek. Ezúttal sorozat jön a Witcherből.