Észnél kell lenni, ha letöltesz a Netflixről

Mielőtt leszednénk a kedvenceinket, érdemes tisztában lenni néhány nem reklámozott szabállyal.

2017. június 19. 15:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pornóoldal mentheti meg a Netflix kukázott sorozatát Mégis folytatódhat a különleges Sense8, amelynek a jövőben egy felnőttfilmes site adna otthont.
Frank Castle jön és begyűjti a skalpokat a Megtorló első előzetesében Készül a Marvel és a Netflix következő közös szériája, amely a teasere alapján sokkal sötétebb és durvább lesz a többinél.
Még többet költ filmekre és sorozatokra a Netflix Az ipar már arra vár, hogy mikor lesz fenntarthatatlan a rendszer és omlik össze az egész.
Tízdolláros bérlettel lehelne életet a mozikba a Netflix-alapító A MoviePass egyetlen mozijegy áráért napi egy mozizást nyújt egy teljes hónapon keresztül.
Nem baj, ha más vagy, attól még lehetsz boldog tini A Netflix új sorozata ismét kilóg a szokásos tinifilmek sorából. Egy autista fiú szerelmét dolgozza fel, majd meglátjuk, mennyire sikeresen.
A Netflix női pankrátorokról szóló sorozata kapott még egy évadot A Glow-ban nők verik össze egymást a 80-as évek ruháiban.

A Coen tesók westernsorozatát is megszerezte a Netflix A Buster Scruggs balladája című antológia hat különálló vadnyugati történetet mesél el a forgatás már elkezdődött, 2018-ban érkezik.
Vélemény: a Disney mosolyogva készül lábon lőni magát A Disney legújabb döntése értelmében 2019 végétől eltűnnek a Netflixről a Marvel, Star Wars, valamint Pixar filmek, és csak a cég saját streaming szolgáltatásán keresztül lesznek elérhetők.
Már képregény-kiadója is van a Netflixnek A Netflix bevásárolt magának egy képregény-kiadót.
Castlevania sorozatkritika A Netflix meglátta a videojátékokban rejlő lehetőségeket, így első körben a Konami népszerű sorozatát ültette át a tévék képernyőjére. Sötét hangulatú, gótikus animével van dolgunk ritka az ilyen pro...
Eldurvul a drogháború a Narcos 3. évadában Ebből ad ízelítőt a Netflix sorozatának vadiúj előzetese.
Angelina Jolie bemutatja Kambodzsa borzalmait Kijött az előzetese a kambodzsai népirtásról szóló Netflix-filmnek.