Itt színesben is megnézheti a 19-20. századból velünk maradt világhírű műemlékek építését

Az internetezők összegyűjtötték rá a pénzt, a fejlesztők pedig betartották az ígéretet: a 19. század végéből és a 20. század első feléből alapos digitális utómunkával színesítették azokat a fotókat, amelyek világhírű helyek építkezéséről készültek.

2017. június 19. 16:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Lebénult fél Ukrajna, de az ukránokat még most sem hagyta cserben a humorérzékük GIF Jelenlegi ismereteink szerint Ukrajnából indult, az országban komoly rendszereket bénított meg, majd úgy tűnik, globálisan beütött egy kibertámadás kedden délután. A miniszterelnök-helyettes szerint minden kormányzati számítógép képernyője elsötétült, a kijevi Borispol repülőtér rendszere lefagyott, és bankok is érintettek.
Újabb horrorisztikus tetemet sodort partra az óceán Folytatódik a kardszárnyú delfinek támadássorozata a dél-afrikai nagy fehér cápák ellen.
Komoly kibertámadás alatt áll a fél világ Érintett Ukrajna kormánya, több bank és vállalat, valamint a kijevi repülőtér. A BBC szerint világméretű a támadás, többek között Nagy-Britanniából és Dániából is érkeztek hibajelzések. (Cikkünk folyamatosan frissül.)
Egyelőre nem sokat segítene a génkészlet rutinszerű feltérképezése Az új információknak csak kis része válik hasznossá a páciens gyógyításában.
Androidos tablet a Kodaktól lehet, hogy nem kellett volna? Ektra nevű okostelefonja után egy tabletet is megjelentetett a Kodak. Úgy tűnik, inkább a cég (hír)nevére, semmint az eszköz specifikációira alapozott.
70 százalékkal kellene csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátást Ennyi szükséges ahhoz, hogy a szén-dioxid-koncentráció állandóvá váljon.

Top hírek:
Hihetetlen dolgot derítettek ki a vízről Lehetséges, hogy két különböző folyadék alkotja.
Már rutinból megy: 48 órán belül kétszer landolt az űrforradalmat ígérő rakéta videó Egyetlen hétvégén kétszer is gond nélkül landolt a SpaceX hordozórakétája. Az űrforradalmat ígérő Falcon 9 tizenharmadik sikeres landolásáról különleges videó készült.
A Facebookon fog tévézni is, vélhetően ingyen: méregdrága sorozatokat akarnak Zuckerbergék Epizódonként akár 3 millió dollárt is kínál a Facebook hollywoodi stúdióknak, hogy exkluzív sorozatokat gyártsanak a közösségi oldalra.
Több mint hét évtizede megfejtetlen rejtély Kassa bombázása A kassai incidens miatt lépett be a Szovjetunió elleni háborúba Magyarország.
Vissza a mélybe – űrutazás a víz alatt Az, hogy hogyan is készülnek fel az űrhajósok a küldetésükre, olyasmi, amit mi, hétköznapi halandók csak a hírekből láthatunk.
Lehet, hogy két külön folyadékból áll a víz? Van egy furcsa tulajdonsága a víznek, amire csak az adhat magyarázatot, ha kétféle vízfolyadék létezik.