NMHH: szabályosan mondta a TV2, hogy délben napozni veszélytelen

Nincs semmi probléma azzal, ha a hírekben a naptej rákkeltő hatásáról és a déli napozás előnyeiről van szó közölte a Médiatanács.

2017. június 19. 15:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Módosított a budapesti rádiós pályázaton a Médiatanács A Budapest 98,6 MHz körzeti rádiós frekvenciára vonatkozó pályázati ajánlatokat a pályázati kiírása módosítása miatt csak október 2-án kell beadnia a pályázóknak.
Hatszázmillió forinttal támogat öt tévéfilmet a Médiatanács Öt tévéfilmnek, köztük Deák Kristóf új alkotásának elkészültét 600 millió forinttal, rádiós hír- és magazinműsorokat pedig mintegy 75 millió forinttal támogat a médiatanács - közölte Nemzeti Média- és...

Friss hírek
Ukrajna - Lenin fejű metropolita Miközben a kommunista múlttal való szakítás jegyében szűk két év alatt Ukrajna-szerte elbontották a közterületeken gyakorlatilag az összes Lenin-szobrot, addig fel-feltűnnek az ország különböző pontjain olyan új képzőművészeti alkotások, amelyek más történelmi személyiségeket ábrázolnak, ám mégi...
Egy iskola sem akar fogadni egy hatéves hiperaktív kisfiút Borsodban Megalázó helyzetbe került egy hatéves kisfiú a szüleivel, miután a hiperaktív gyermeket felvették a parasznyai általános iskolába, majd közölték, hogy mégse járhat oda a gyermek. Egy sor másik iskola is nemet mondott eddig.
Nyári betegségek, melyekre a cukorbetegek érzékenyebben reagálnak Vannak olyan betegségek, melyek leginkább nyaranta támadnak, így jobb őket elkerülni.
Gyengült kedden a forint Gyengült a forint kedden a bankközi devizapiacon elsősorban a dollárral és a svájci frankkal szemben, míg az euróval szemben alig változott a jegyzés
Női fenékkel reklámozzák Révész Máriusz biciklis fesztiválját Szabó Tímea szúrta ki a balatongyöröki biciklis fesztivál szexista reklámját.
Megépítették, majd korláttal zárták le a mozgáskorlátozottak rámpáját egy vasúti megállóban Aki felkapaszkodik a vasúti megálló peronjára vezető rámpán, kellemetlen meglepetéssel találja szemben magát. Aki képes rá, átmászik rajta vagy alatta. Aki nem, az fordulhat vissza.

200 ezer forintot kell fizetnie Bayer Zsoltnak, amiért arról beszélt, hogy a civileket a taknyukon, vérükön kell kirángatni a Parlamentből A Médiatanács határozata kimondta, hogy Bayer kijelentési sértették az emberi méltóságot és gyűlölet keltettek a civilek ellen.
Hallgat a Médiatanács Vajnáról és a Borsról Megkérdeztük a Médiatanácsot, miért nem adtak tájékoztatást a szokott módon a múlt heti ülésükön született határozatokról, illetve arról, hogy engedélyezték-e a kormánybiztosnak, hogy megvegye a Bors ...

Top hírek:
Nagyboldogasszony-búcsú Hetven éve hirdette meg Mindszenty József bíboros a katolikusoknak a Mária-évet.
Kattintson és tudja meg, esik-e ma az eső Felhő és 25 fok is lesz, annyi biztos.
Szegedi fantomdiákok: a fideszes volt igazgatót még nem hallgatták meg Évek óta nyomoznak az azóta megszüntetett SZEFI ügyében, ahol a gyanú szerint fantomdiákok után is igényeltek állami támogatást.
Hír: A Fidesz politikájának hatása a fizetésekre 4 millió magyar él a létminimum alatt.
Valaki megnyerte a hatos lottó történetének egyik legnagyobb nyereményét Több mint 1 milliárdot vihet haza - de még nem jelentkezett.
Migránsokat fogtak el Csongrádban Eritreai menekültek voltak.