A Green Day-koncert legszerencsésebb rajongója egy gitárt is hazavihetett

Már-már tradíció, hogy a zenekar felhív valakit játszani a színpadra, nem volt ez másképp a budapesti koncerten sem.

2017. június 19. 15:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Tudom, hova megy idén nyáron! Hiába zártak be a kőszínházak és pihennek a függetlenek, nem fog kétségbeesni, mert bárhol is járjon az országban, a színház követni fogja.  [...] Bővebben!
Kedden elhunyt a legendás magyar tévés Az Ablak műsorvezetője 64 éves volt. [Dátum: 2017.06.27. 17:03]
Tekerd fel a volumét! Tequila! Mekkora hülyeség, de a Nyomd, bébi, nyomd után mégiscsak az jutott eszembe, hogy ha lehet így, mi a francnak máshogy? Nem kell mindenkinek filmet csinálni, amíg Edgart Wright-ok is csinálhatnak! [...] Bővebben!
Szombaton temetik Rubovszky Györgyöt A KDNP-s képviselőt a Szent István-bazilikában búcsúztatják, majd a Farkasréti temetőben helyezik végső nyugalomra.
Budapest népe harcba indul a trópusi hőség ellen, Filmhíradó 1957. (videó) Hatvan évvel ezelőtt, 1957 júliusában árnyékban 37 fokot mértek Budapesten. A napon pedig 45-öt. A korabeli Filmhíradó összeállításából kiderül, hogyan védekezett a főváros lakossága a rekkenő hőség ellen. Van, ami nem sokat változott az elmúlt évtizedekben.
Meghalt Nagy György tévés műsorvezető Elhunyt kedden Nagy György, a Magyar Televízió egykori műsorvezetője közölte a család. Nagy Györgyöt egyebek mellett az Ablak, a Reggel, a Főtér és a Hol-mi? című műsorokból ismerhették a nézők.

"Nincs Donald Trump, a ma este ünnep!" A Green Day Budapesten Negyedik magyarországi koncertjét adta a valaha punk rock-zenekarként indult, de jó ideje stadionrock-sztárnak számító amerikai Green Day. Azon, hogy miként aránylik egymáshoz a múltjuk, meg a jelenü...

Top hírek:
A 20 ezer év történetét elmesélő természetfilmtől elakad a lélegzet Nyári online filmklubunkban ezúttal az elmúlt évek legambiciózusabb természetfilmjét nézhetik meg teljes egészében, kiváló minőségben.
Újrafesti a magyar énekesnő Calidora újabb saját szerzeménnyel állt elő: az Újrafestem" témája egy szakítás utáni újrakezdés. A fülbemászó dalhoz egy ötletes videóklip is készült, amelyben betekinthetünk az angyalhangú énekesnő életébe.   [Dátum: 2017.06.26. 19:11]
A Halott Pénz tarolt a Petőfi Zenei Díjátadón A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.
Jókedv és nevetés hétvégén a Kultkikötőben Földváron és Bogláron Balatonföldváron a Lart pour lart Társulat előadása és egy dunaújvárosi musical revü, Bogláron a Rózsavölgyi Szalon Valami csaj(ok) című előadása látható.  [...] Bővebben!
Kizárták az ózdi fojtogatót a Nemzeti versmondóversenyéről A 444.hu írta meg, hogy a Nemzeti Színház online szavalóversenyének jelentkezői között feltűnt az a férfi is, aki az elmúlt évtizedekben többször is fojtogatási ügyben keveredett, illetve börtönben ült emiatt. A színház a cikk megjelenése után azonnali hatállyal kizárta őt a versenyből.
Nézze meg a Tökéletes hang 3 szinkronos előzetesét! Ez lesz az éneklő lányok utolsó, és eddigi legveszélyesebb kalandja.