Kirabolták őket, amíg aludtak

Készpénzt, műszaki cikkeket és ruhát vittek el a tettesek

2017. június 19. 15:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Nepáli embercsempészt kaptak el Letenyénél
Menekültnek hazudta magát a Finnországban támadó terrorista Kifejezetten nőkre vadászott a késével a marokkói férfi. Két embert ölt meg.
Kerékpárral ütközött össze egy autó Félpályás útlezárás a 71-es számú főúton.
Balesetet okozott, rongált és ostorral csapkodott Mosonmagyaróváron A rendőrök fél órán belül elkapták, be volt drogozva a 27 éves férfi.
Fényes nappal, a nyílt utcán szexeltek Budapesten Nem bírtak ellenállni egymásnak. Többen felháborodtak.
Oszlopnak ütközött egy autó a Csendes utcában Turán villanyoszlopnak ütközött egy autó, egy ember megsérült.

Top hírek:
Hét évtizedig tartotta egyben országait 187 éve, 1830. augusztus 18-án született I. Ferenc József osztrák császár és magyar király.
Autó és motor ütközött Szolnokon: ketten megsérültek Összeütközött egy autó és egy motoros Szolnokon, két embert kórházba kellett vinni.
Több ezer háztartás áram nélkül Dél-Csehországban Több ezer háztartás maradt áram nélkül Dél-Csehországban a hatalmas esővel kísért szélvihar következtében, amely szombatra virradóra söpört végig a régión - jelentette a prágai közszolgálati rádió
Felhőket és felfrissülést hoz a vasárnapi ünnep Borult lesz az ég augusztus 20-án, eső is előfordulhat.
Egyelőre nincs döntés az új afganisztáni stratégiáról Hosszas megbeszélést folytatott Donald Trump amerikai elnök közeli munkatársaival Washington új afganisztáni stratégiájáról pénteken, de a várakozásokra rácáfolva egyelőre nem hozott róla döntést
Csak novemberig biztos az esztergomi szülészet jövője Az Emmi helyettes államtitkára elismerte, hogy baj van a létszámmal az esztergomi kórház szülészetén, de csak azt hangoztatta, hogy novemberig megoldott a betegek ellátása.