Te bevállalnád a strandra ezt a furcsa papucsot?

A flip-flop kényelmetlen, egy csini, drágább darabot viszont félsz a medence szélén hagyni. A legújabb beach-találmánnyal örökre elfelejtheted a milyen papucsban strandoljak dilemmát.

2017. június 19. 16:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Még hármat kell aludni a lehűlésig, addig viszont dögmeleg lesz Csütörtökön se zavarja meg semmi a hőség tombolását.
Titokban szervezték a megaesküvőt Szilágyi Áronék Új részletek derültek ki a kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áron és Szántó Betti hétvégi esküvőjéről.
Újra tombol a nyár Időjárás-jelentés. 2017. augusztus. 17. csütörtök ...
Nyalakodásért támadják Mónikát Erdélyi Mónika a műsora miatt magyarázkodhat: a Bors több olvasója is jelezte, érzése szerint nem higiénikus, ahogy süt-főz. A Chili TV sztárja megvédi magát.
Félmeztelen jachtbuli is volt Cara Delevingne születésnapján A modell-színésznőnek van mit kipihennie és megünnepelnie Mexikóban, ahol rengeteg barátnő a társasága.
Cookyék már a gyereket tervezik A Blikk értesülése szerint Cooky és párja Debóra már első gyermeküket tervezik. Próbálkozunk Debórával, és ha eljön az ideje, akkor el is fogjuk mondani, hogy kisbabánk lesz. Természetes úton szeretnénk, reméljük, hogy mielőbb sikerül kezdte lapunknak a rádiós, aki végre-valahára azt is elárulta, hogy miért nem jelenik meg kedvesével szinte soha a nyilvánosság előtt.

Top hírek:
Nem is hinnéd, milyen gyönyörűek Vlagyimir Putyin lányai - Fotókon Mariya és Jekatyerina Képeken az orosz elnök meseszép lányai.
Váratlanul távozik a TV2 műsorvezetője - Nem találod el, kit választottak helyette Ő lesz Ábel Anita műsorvezetőtársa a Drágám, add az életed! harmadik évadában.
A Katinkáról daloló Barátok közt szereplő: Azt hittem, mogorvább Shane Hasít az interneten az a hiphopszám, amit három fiatal, Pribelszki Norbert, Simon Boldizsár és Tóth B. Richárd írt a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkáról. A dal annyira ütős lett, hogy még az Iron Lady edző-férje, Shane Tusup is gratulált a srácoknak.  Meglepődtem, hogy ennyire bejött neki fogalmazott a Borsnak Pribelszki, miután az amerikai tréner kiírta az Instagramra: Igen, srácok! Ezt odaraktátok! Azt hittem, sokkal mogorvább ember, aki nem veszi a poénokat tette hozzá a Barátok közt című sorozatban Mayer Ottót alakító színész.
Kigyulladt egy autó az M5-ösön: egy ember meghalt Eddig tisztázatlan körülmények közt árokba hajtott és kigyulladt egy személyautó az M5-ös autópálya főváros irányába tartó oldalán, Hernádnál szerda hajnalban, hat körül. Míg az elsődleges információk arról szóltak, hogy a tűzoltóknak sikerült eloltaniuk a lángokat, és egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg, sajnos a súlyos sérült életét vesztette.
Ököllel verte Brown Rihannát Csúnyán elverte, de megölni nem akarta Rihannát Chris Brown. Legalábbis ezt ál­lítja a rapper, aki nyolc év után először szólalt meg az énekesnővel történt emlékezetes öszszecsapása kapcsán.  Brown ellen annak idején rendőri eljárás indult, amiért kocsijukban ülve súlyosan bántalmazta és állítólag fojtogatta az akkor még pályája elején levô énekesnőt.
A rendőrök sem értik, miért erőszakolt ez a nő - azt még kevésbé, amit letartóztatása után tett Egy megdöbbentő eset végére tett pontot a bírósági ítélet: egy amerikai nőt négyéves börtönbüntetésre ítélték, mert kirabolt és megerőszakolt egy taxist. Brittany Carter és ismerőse taxit hívott egy hotelhez, majd a hajnali órában a kocsiba beszállva azonnal kést rántott. A taxisofőrt kirabolta, elvette a nála lévő 32 dollárt (8 ezer forintot), majd a nyakához kést szorítva arra kényszerítette, hogy hagyja magát orálisan kielégíteni - írja a Mirror.