Tusnádfürdő polgármestere szerint egyre súlyosabb a medveinvázió a városban

Albert Tibor azt tanácsolja a fesztiválra érkezőknek, hogy ne menjenek egyedül az erdőbe.

2017. július 11. 13:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Hó végén rövidített útvonalon jár a 3-as villamos Budapesten Átépítési munkák miatt rövidített útvonalon, csak a déli szakaszon jár szeptember utolsó két hétvégéjén a 3-as villamos Budapesten.
Napi horoszkóp - szeptember 20 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
A mezőgazdaság helye a nemzetgazdaságban - egy ábrán A mezőgazdaság helye a nemzetgazdaságban A mezőgazdaság részaránya: a foglalkoztatásban, a bruttó hazai termék (GDP) termelésében, a beruházásban
FT - Theresa May 20 milliárd eurós felajánlásra készül Theresa May brit miniszterelnök 20 milliárd eurós végső uniós befizetés felajánlását tervezi, abban a reményben, hogy ezzel London kitöltheti a brit kilépés által az Európai Unió költségvetésében keletkező kezdeti bevételi űrt, egyben rendezheti az EU által Nagy-Britanniával szemben támasztott p...
Sikertelen volt a horvát állami vasutak átszervezése Sikertelen volt a horvát állami vasutak (HZ) átszervezése, emiatt az állam fizeti a cég veszteségeit, egyéni felelősséget pedig soha nem állapítottak meg a rossz működés miatt - derült ki a horvát Közpénzügyi Intézet (IJF) egy kedden megjelentetett tanulmányából.
Az oktatási rendszerről vitatkozott Palkovics és Hiller Az oktatási államtitkár szerint az intézményfenntartás átalakítása az iskolát érdekét szolgálja. Palkovics László erről a Hiller István korábbi szakminiszterrel, szocialista országgyűlési képviselővel folytatott keddi budapesti vitán beszélt. Hiller István ezzel szemben teljesen eltörölné a "Klik jelenlegi rendszerét".

Top hírek:
A sors útjai - 59. rész Amelia még mindig küzd a lelkiismeretével. Pedro megszökött a klinikáról és nem akar visszamenni de Javiernek sikerül meggyőznie, hogy folytassa a kezelést. Fernandanak is megtiltja, hogy az Altamirano házban dolgozzon. Marissa újabb tervet próbál találni, hogy eltegye láb alól Fernandát és a testvérét, Ameliat.
"Nem hunyhatunk szemet" megszólalt az ATV Demcsák Zsuzsa ügyében Kedden vagy szerdán lesz az a beszélgetés, amelyen eldőlhet Demcsák Zsuzsa sorsa, miután láthatóan furcsa állapotban vezetett egy élő adást. Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója szerint vizsgálják az elhíresült esetet, és gyors döntés várható. Belső forrásaink szinte lehetetlennek tartják, hogy vissza tudjon térni a nemrég igazolt tévés, mert állítólag tagadja, hogy probléma lenne a munkájával, ráadásul teljesen elmérgesedett a viszonya a szerkesztőséggel.
Újra a nagykoalíciónak áll a zászló Németországban Angela Merkel CDU-ja a liberálisokkal és a Zöldekkel is alakíthatna kormányt, a szocdemeknek nincs sok esélyük.
260 km/órás széllökések fenyegetik a karibi térséget A katasztrófával fenyegető, ötös fokozatra erősödött hétfő estére a karibi térség északkeleti részében tomboló Maria hurrikán közölte az amerikai Országos Hurrikánközpont.
4 év után ásta ki áldozata holttestét Mihály Érthetetlen tettel buktatta le magát a kalapácsos gyilkos.
Több mint kétméteres lesz a magyar Bud Spencer-szobor