Egy Clinton-támogató titkosszolgálati cég bérelhette fel eleve Trump bemártására az orosz ügyvédnőt

A Demokrata párt legújabb vádja, miszerint Donald Trump meg nem engedhető titkos orosz kapcsolatot tartott volna fel az arra épül, hogy az elnökjelölt stábja egyszer találkozott egy orosz ügyvédnővel aki Hillary Clintonra vonatkozó terhelő információkat ígért, amelyeket aztán nem tudott bemutatni. Most viszont kiderült, hogy Natalia Veszelnitszkaja annak a Clinton családhoz közelálló Fusion GPS nevű londoni és washingtoni működésű magán hírszerző cégnek dolgozott, amely összeállította azt a Trumpot moszkvai szexorgiákkal vádoló dossziét, amire hivatkozva aztán a demokraták Donald Trumpot a Kreml által való megzsarolhatósággal vádolták meg.

2017. július 12. 21:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Trump és Kim Dzsong Un példátlan gyalázkodása után nyugtat az orosz külügyminiszter Miután Kim Dzsong Un "mentálisan zavart, szenilis amerikai vénembernek" nevezte az amerikai elnököt, utóbbi pedig azt mondta az észak-koreai vezetőről, hogy "nyilvánvalóan őrült, aki teljes...
Donald Trump a nem létező Nambia fejlődését méltatta, miközben Namíbia elnökével ebédelt Pedig ha létezne, hatalmas lehetőségek lennének benne.
Trump miniszterei a vécére is magángéppel járnak Természetesen nem a saját pénzükből. Sorra jönnek a botrányok Trump milliárdos kormánytagjainak utazásaiból.
Irán és Venezuela bírálta, Izrael viszont magasztalta Trump beszédét Irán és Venezuela élesen bírálta, Izrael viszont magasztalta Donald Trump amerikai elnöknek az ENSZ-közgyűlés 72. ülésszakának általános vitájában mondott keddi beszédét.
Trump: Az ENSZ nem hatékony, hanem túlbürokratizált szervezet Az amerikai elnök az ENSZ megújítását sürgette.
A nap legfontosabb hírei 2017. 09. 17. Feljutottunk a teniszelitbe, csodafegyvert kap Orbán Brüsszeltől, Trump becenevet adott Kim Dzsongunnak - ez történt ma.

Ivana Trump arca szétesett a plasztikától - Donald volt felesége túlzásba vitte a műtéteket Hiba volt kés alá feküdnie.
Trump privát luxusklubja kiszámlázta egy kormányhivatalnok két éjszakáját Először bizonyosodott be, hogy az USA elnöke az összeférhetetlenségi szabályokra fittyet hányva profitál a tisztségéből.
Trump a hurrikán sújtotta Floridában tett látogatást Donald Trump amerikai elnök a hurrikán sújtotta Floridában tett látogatást csütörtökön a first lady és Mike Pence alelnök társaságában
Este 7:59 Gyurcsány bevallotta a 2010 előtti korrupciót, Magyarország az EU élvonalába tartozik a közbeszerzési eljárások átláthatósága alapján, Hillary Clinton pedig vudubabákkal árasztotta volna el a Fehér Há...
Putyin Trump elnöksége elején az orosz-amerikai kapcsolatok teljes és azonnali helyreállítását javasolta Mintha az ukrán válság meg sem történt volna.
Magyarországtól tanulhatna az Egyesült Államok Véget ért a nyár, a szentárok és a képviselők visszatértek Washingtonba, hogy rögtön két sürgős kihívással szembesüljenek. Trump elnök ugyanis az értelmezhetetlenné vált adózási törvény mellett sürgős...