Mekkora is az Antarktisznál leszakadt gigajégtábla?

Kréta szigete? Delaware állam? Két Luxemburg? 60 Párizs? 25 Buenos Aires? Jász-Nagykun-megye?

2017. július 12. 21:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A tudósok is meglepődtek, milyen baj van az Antarktisznál Az Antarktisz-félsziget körüli sekély vizek mindössze 1-2 Celsius-fokos melegedése drasztikusan csökkenti a tengeri élővilág sokféleségét - figyelmeztetnek a szakemberek egy új tanulmányban.
Borsodban a csapadék évi átlagának tizede hullik majd csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megyére harmad-, Hajdú-Bihar, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére másod-, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyére pedig elsőfokú figyelmeztetést adtak ki csütörtökre. Borsodban ...
Együttműködési megállapodás Jász-Nagykun-Szolnok megyében Együttműködési megállapodást kötött hétfőn Kenderesen az agrárszakképzés Jász-Nagykun-Szolnok megyei fejlesztése érdekében a Földművelésügyi Minisztérium (FM), a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) , ...
És akkor Juncker igazat adott a magyar kormánynak Felforgathatja az egész EU-t, ha megvalósul Jean-Claude Juncker terve. Felcsúton és Budapesten is várják az Európai Parlament ellenőreit, igaz, nagyon nem örülnek az érkezésüknek. Párizs és Los Angel...
Meghalt a Twin Peaks, A nyolcadik utas: a Halál, és a Párizs, Texas legendás színésze Harry Dean Stantont 91 éves korában érte el a halál.
Rendőrökre támadtak Párizsban Katonára támadt egy késsel felfegyverzett férfi Párizs központjában péntek reggel fél hét körül.

Levágott kezeket szegeztek karóra a Vörös téren Így néz majd ki Róma, Párizs, New York, Moszkva, ha az iszlám veszi át a hatalmat. Állítja négy orosz.
Párizs a 2024-es olimpiára készül A város harmadszor rendez majd ötkarikás játékokat.
Moszkva és Párizs szerint nem szabad megengedni, hogy a terroristák megszökjenek Szíriából Moszkva és Párizs szerint nem szabad hagyni, hogy a terroristák Szíriából más országokba szökhessenek - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, miután Moszkvában pénteken fogadta francia h...
Újabb iszlamistát vettek őrizetbe a Párizs melletti bombagyár miatt Már három gyanúsított van, egyikük nemrég érkezett migráns. Iraki-szír csoportra csaptak le a rendőrök.
Robbantásra készülhettek Párizs közelében Robbanószerkezet előállításra alkalmas eszközöket találtak egy lakásban.
Óriási blama a franciáktól, Andorra mellett Luxemburg a vb-selejtező hőse Na ki a nagyobb király: Andorra vagy Luxemburg?