Napi büntetés - hivatalos Hanzo vallást alapított egy Overwatch-rajongó

Egy brazil rajongó az egyházakkal kapcsolatos szabályozás visszásságaira szeretett volna rámutatni azzal, hogy az Overwatch egyik hősének tiszteletére alapított vallási szervezetet.

2017. július 12. 21:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megvannak az Overwatch League első hivatalos csapatai A Blizzard bemutatta a legelső résztvevőket, akik majd városukat képviselve versenghetnek a bajnokságban.
Overwatch - Jeff Kaplan szerint nagyrészt rendben van a játékegyensúly Elég bátor kijelentést tett a fejlesztőcsapat feje. Jeff szereti a dive metát, és nem akar csak azért belenyúlni az egyensúlyba, hogy változzanak a hősválasztások arányai.
Overwatch - Végre bemutatkozott Doomfist Az egyik legjobban várt karakter a PTR szervereken már most kipróbálható PC-n.
Overwatch - hivatalosan is bemutatkozik Doomfist Kemény lesz az Overwatch következő hőse, Doomfist, aki mától játszható a publikus tesztszerveren.
Overwatch - most már tényleg Doomfist lehet a következő hős A Blizzard elkezdte felvezetni a játék új karakterét, ami nagy valószínűséggel a régóta várt kesztyűs fickó lesz.
Miért eresztik szélnek Overwatch játékosaikat a profi e-sport csapatok? Az elmúlt hónapok során számos népszerű szervezet búcsút intett profi Overwatch játékosaiknak. Vajon mi állhat a dolog mögött? A válasz talán egyszerűbb, mint hinnénk.

Egy csodás MSI gép, egy Overwatch-profi, és sok-sok ajándék ilyen volt a júniusi GameNight A héten egy újabb GameNight zajlott le, ezúttal hat versenyben lehetett szerencsét próbálni. Volt, aki kettőben is első lett.
Overwatch - a következő frissítésben jön az új hős? A Public Test Server patchének leírásában a szemfüles rajongók kiszúrták a régóta várt új hős és a következő esemény nevét is.
A játékeladási statisztikákat is komolyan befolyásolta az Overwatch A digitális játékeladások elemzése első ránézésre egészen aggasztó képet fest, de közelebbről megvizsgálva rájöhetünk, hogy csak az Overwatch sikere torzítja el a képet.
Overwatch - sokkal kisebb eséllyel nyitunk majd ki olyan tárgyat, ami már megvan Az első 100 szint után meglepően sokszor nyithatjuk ki ugyanazokat a tárgyakat, akkor is, ha még rengeteg meg nem szerzett loot van a listában. Ez változni fog.
Ennek a Lúcio cosplayernek még a fegyvere is zenél Általában a kiegészítők csak díszként szolgálnak a jelmezhez, de egy elszánt Overwatch rajongó most továbbment, és valami egészen egyedit alkotott.
GameNight - pólók, poszterek várnak az Overwatch versenyeken! Nem kell, hogy csapattal érkezz, de az sem baj, ha hozod a haverokat: a GameNight 1v1 és 3v3 Overwatch versenyén mindenki esélyt kap arra, hogy relikviával térjen haza!