Napi büntetés - hivatalos Hanzo vallást alapított egy Overwatch-rajongó

Egy brazil rajongó az egyházakkal kapcsolatos szabályozás visszásságaira szeretett volna rámutatni azzal, hogy az Overwatch egyik hősének tiszteletére alapított vallási szervezetet.

2017. július 12. 21:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Overwatch - Roadhog a legfrissebb képregény főszereplője De természetesen társa, Junkrat is feltűnik, és megismerhetjük, hogyan indult kettejük partnersége.
Heroes of the Storm - Hanzo és Alexstrasza is választható lesz hamarosan? A jelek szerint előfordulhat, hogy az Overwatch íjásza és a Warcraft univerzum sárkánya is beszáll a Nexusban folyó küzdelembe.
Overwatch - a Junker Queen a rajongók új kedvence A karakternek eddig csak a hangját hallhattuk, és feltűnt egy poszteren is, de már saját rajongótábora van.
Overwatch - Már kipróbálható az új pálya PC-n A Gamescomon mutatkozott be Junkertown, a PTR szervereken már bárki megnézheti, hogy milyen lett az új helyszín.
Overwatch akar lenni a Naruto to Boruto: Shinobi Striker Új alapanyag híján a multiplayer küzdelmek felé veszi az irányt a legújabb Naruto játék.
Overwatch - gyökeresen megváltozik Mercy is Úgy tűnik, hogy a Blizzard még egy hőst átalakít a kiegyensúlyozottabb játékélmény érdekében.

GC 2017 - Blizzard videók délutánra A Hearthstone és az Overwatch előzetesét is érdemes megnézni, ismét minőségi munkát kaptunk a cégóriástól.
GC 2017: Itt az Overwatch új animációs filmje Ahogy a Blizzard megígérte, végre megnézhetjük az Overwatch animációs sorozat legújabb részét, amely Mei eredettörténetére koncentrál. A lány otthona az Antarktisz, nagy szerencse, hogy megmenekül.
Overwatch - gyengül, viszont új képességet kap D.Va Kiderült, hogy a Blizzard már egy ideje tervezi átalakítani a hőst, és házon belül tesztelgetik az újdonságokat, amiről az egyik fejlesztő most is be is számolt a játék hivatalos fórumán.
Gamescom 2017 - fergeteges animációval mutatkozott be az új Overwatch térkép A régi Team Fortress 2 videók hangulatát adta vissza Junkrat és Roadhog dinamikus duója a The Plan videóval.
Már az Overwatch-ban is van zombie mód! Egy kreatív rajongó átdolgozta egy kicsit a nemrég élesített Deathmatch módot, így immár a sokak által kedvelt zombis játékmódban is kipróbálhatjuk magunkat.
Overwatch - a gamescomon láthatjuk a következő kisfilmet Már tudjuk, mi mindennel készül a Blizzard a jövő héten esedékes rendezvényre, és az Overwatch rajongók legnagyobb örömére jön egy új animated short is.