Tudjátok, mit szeretek a legjobban a nyílt világú játékokban? A parkolókat

Kevés annál felemelőbb érzés van, amikor az ember egy parkolóba botlik, ahol az autók szinte kérik, hogy válasszon közülük egyet. Vagy többet. Mindet.

2017. július 12. 20:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Kapott egy új trailert a Nioh utolsó DLC-je (PS4) Japánban november 7-én jelenik meg a Nioh Complete Edition, de a nyugati premier napját egyelőre még nem ismerjük.
Fujitsu blog: válasz a mérnökök hiányára A mainframe gépek üzemeltetésének távolról sem egyszerű tudományában komoly igény jelentkezett a szakemberekre.
A Resident Evil: Revelations 1-2 Switchen is nagyon para lesz a trailerek alapján Befutott a november végén érkező játékok első előzetese, ezek alapján pedig a Nintendo konzolján sem lesz panaszunk a megvalósításra.
Batman: The Enemy Within - Harley Quinn belépője Holnap érkezik a Batman: The Enemy Within második epizódja, a The Pact, amelyben Joker barátnője, Harley Quinn már komoly szerepet kap. Egy hatásos jelenetben köszön be, amit most ti is megnézhettek.
Xtrfy XG-M2 egér: nindzsáktól ajándékba Kipróbáltuk az egyik legismertebb e-sport csapat közreműködésével tervezett játékos egeret.
Az útvesztő: Halálkúra - itt az első előzetes Miután Dylan O'Brien megsérült a forgatáson, el kellett tolni Az útvesztő: Halálkúra premierjét, azonban végre-valahára megérkezett a trilógia záróakkordjának legelső kedvcsinálója.

Top hírek:
Az extrém kínzást is jól bírja az iPhone 8 Dobálás, karcolás, égetés a Youtube népe alaposan letesztelte, mennyit bír az új mobil.
Képeken látható a Nokia 9 A jelek szerint érkezőben van a HMD új zászlóshajója.
Warezellenes rendőrséget indíthat Belgium Állami munkacsoport foglalkozhatna a webhelyek folyamatos blokkolgatásával.
Kapott egy új trailert a Nioh utolsó DLC-je (PS4) Japánban november 7-én jelenik meg a Nioh Complete Edition, de a nyugati premier napját egyelőre még nem ismerjük.
Megvan, ki lesz az új, meleg DC-szuperhős Megvolt The Ray castingja.
Mario + Rabbids: Kingdom Battle teszt - indul a nyúlszezon A Ubisoft megmutatta, hogy nem csak a Nintendo tud jól bánni saját karaktereivel.