"Le kell szedni, az a lényeg!" - így tépték a sorosozó plakátokat Dél-Budán

Létrával, vödrökkel, spatulákkal felszerelkezve rongáltak meg politikai akció keretében sorosozó kormányplakátokat az Együtt aktivistái Dél-Budán.

2017. július 12. 21:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mégis épülhet a szuperkórház Dél-Budán Megvette a kormány a dél-budai szuperkórház telkét.
Ez most már azt jelenti? Pal­vin Barbara és Dzs­u­dzsák Balázs együtt vacsoráztak A múltkori VOLT fesztiválos partizás után most egy társaságban vacsoráztak. Ez már azt jelenti?
Leszedték a Soros-plakátokat a lakosok Kertvárosban Az eseményt az Együtt politikusa szervezte.
Spoileres epizódleírások futottak be a Trónok harca 7. évadáról A HBO kiadta a Trónok harca hetedik évadának első részeihez tartozó némileg spoileres rövid leírásokat az epizódok címével együtt, amiből kiderül, hogy eseménydús nyitányra számíthatunk.
Macklemore csodás szülinapot rendezett 100 éves nagyijának videó Felejthetetlenné teszi nagymamája nagy napját új klipjében Macklemore. Az amerikai rapper százéves nagyija minden kívánságát teljesíti, így elmennek kocsikázni, tojással dobálják meg valaki házát, ak...
Franco Nero és Tarlós István megnyitotta az Egri Bikavér Ünnepet Az olasz színművész és a budapesti főpolgármester együtt menetelt Egerben egy-egy pohár bort kortyolva, Dionüszosz egészségére.

Trump lánya és veje a horrorisztikus viziszörny-főellenséggel, Soros Györggyel bulizott együtt Piros szirénák, válságtanácskozás a magyar külügyben.
Soros György együtt bulizott Trump lányával és vejével A Washington Post volt szerkesztőjénél együtt buliztak republikánusok és demokraták.
Van, akinek rémálomba fulladt az adategyeztetés utáni káosz, és nem az a baj, hogy nem tud telefonálni Aki nem egyeztette időben feltöltős SIM-kártyájának adatait, emiatt szombat óta nem tud telefonálni, annak rossz. Aki még időben egyeztetett, de ezzel együtt is kikapcsolták a kártyáját, annak még ro...
Már Török Gábornak is az 1984 jut eszébe a kormány plakátjairól A politológus egy Orwell-idézettel együtt osztotta meg a nevető Sorost ábrázoló plakátot.
Szinte biztos, hogy nem ismersz rá a Mokka műsorvezetőjére! 20 éves fotót posztolt Istenes László egy vallomással együtt töltötte fel a képet a közösségi oldalára.
Csodás mintákat rajzolt az égre ma a nap a Dunántúlon A lehűléssel együtt pénteken fátyolfelhők érkeztek nyugat felől, és jégkristályaik színekre bontották a napfényt, látványos halojelenséget előidézve ezzel. A szivárványszín karikákat a Dunántúl több ...