Dwayne Johnson egy lépéssel közelebb az elnökséghez

Egyre komolyabbá válik az a viccnek indult felvetés, hogy A Szikla akár indulhatna a 2020-as választáson.

2017. július 12. 21:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Dwayne Johnson akar lenni az USA következő elnöke Sok más sztárhoz hasonlóan A Sziklának is elege van Donald Trumpból, ezért a hírek szerint elszánta magát, hogy három év múlva indul az elnökválasztáson!
Dwayne Johnson elindult az amerikai elnökség felé Kampánybizottság is alakult a megválasztásáért.
Új előzetest kapott a Nagypályások, Dwayne Johnson komédiája Július végén tér vissza a képernyőre a Ballers.
Dwayne Johnson megmutatta, milyen lesz az új Jumanji A trailerből kiderül, hogy kicsit felvarrták a mozi ráncait, illetve, hogy a Szikla fehér, Jack Black pedig egy nő belül.
Az új Jumanji olyan lesz, mint egy Avatar-vígjáték előzetes Dwayne Johnson fiatal fehér geeket, Jack Black pedig egy lányt játszik a közkedvelt Robin Williams-film remake-jében. A filmet ráadásul egy magyar operatőr vette fel.

Dwayne Johnson megpróbálta utánozni Schwarzeneggert, nem sikerült Mozitörténeti kuriózum: még a Szikla is elröhögte magát, annyira nem volt meggyőző.
Dwayne Johnson izgatott rajongója miatt leállította a forgalmat A színész szereti közvetlenül tartani a kapcsolatot rajongóival, senkit sem utasít el.
Dwayne Johnson imádja, hogy neki vannak a legőrültebb, legjobb rajongói Erről egy remek videó is van.
Dwayne Johnson motorozik és seggeket rúg szét a Jumanji forgatásán Jack Black jóvoltából az is kiderült, hogyan fog kapcsolódni a folytatás az eredeti filmhez.
Három tonnás szikla alól szabadítottak ki egy kis borjút A négy hónapos, Daisy névre hallgató fiatal borjú elkószált a mezőről és beszorult egy 3 tonnás szikla alá az angliai West Yorkshire-ben.
Több mint száz ember tűnt el a kínai födcsuszamlásban Több ezren dolgoznak a mentésen. 62 házat sodort el 8 millió köbméter föld és szikla.