4,4 milliárdért vette meg a kormány a szuperkórház telkét, volt egy "ismerős" eladó is

A szuperkórháznak kinézett mocsaras telek egy része magánkézben volt, egy volt fideszes önkormányzati képviselőtől is vásárolt az állam.

2017. július 12. 21:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Újabb földügyeket tárt fel Ángyán József Az egykori fideszes államtitkár most a Jász-Nagykun-Szolnok megyei földvásárlások részleteibe ásta bele magát.
Kövér László bedobott egy nagy ötletet A házelnök szeretné eggyel szorosabbra fűzni a kapcsolatot a visegrádi országok között.
Az EU lezárta a Görögországgal szemben indított túlzottdeficit-eljárást A görögök végre a GDP 3 százaléka alá szorították a költségvetési hiányt.
Elveszítheti állását Európa legfontosabb gazdaságpolitikusa Előfordulhat, hogy a közelgő koalíciós tárgyalásokon az Angela Merkel vezette CSU/CDU-nak nem sikerült kiharcolnia, hogy a kancellári tisztség mellett a második legfontosabb posztra, a...
Vámszabad terület született Záhonynál Hamarosan nemzetközi áruforgalmi csomóponttá nőheti ki magát a város tér-sége.
Ez az új sláger: legális droggal keresik rommá magukat a dílerek Ha ilyen eszközt látsz a gyereknél, gyanakodj!...

Top hírek:
Év Projektmenedzsere Díj 2001 óta hirdetik meg az Év Projektmenedzsere Díjat, felhívva a figyelmet a tudás és a szakma jelentőségére, a kiemelkedő projektek eredményire és a projektmenedzsment kultúra fejleszthetőségére.
Társadalmi innovációk - Óvodai Esélypontok / EFOP-5.2.3-17 A hátrányos helyzetű gyermekek felzárkózása érdekében társadalmi innovációk támogatása, az óvodák közötti tudásmegosztás fejlesztését célzó projektek megvalósítása
Itt vannak az első német exit pollok Megkezdődtek a szövetségi parlamenti (Bundestag-) választások vasárnap reggel Németországban.Mi jön ki ebből? 2017.09.24 18:17A CDU/CDU megkerülhetetlen erő, nem lehet kizárni a kormányzásból. Ez...
Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 díj A pályázatot a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte. Az Év Széchenyi Vállalkozása díj egy olyan kitüntetés, mely a nyertes számára kiemelkedő társadalmi és szakmai elismerést jelent.
Ez a film taszította le trónjáról a Stephen King-horrort A Kingsman: Az aranykör című kémfilmfolytatás taszította le a trónjáról az Az című horrort az észak-amerikai mozis hétvégén - írta a Variety.com.
Az online számlázással 50 ezer milliárd forintnyi tranzakciót követhet nyomon a NAV Az online számlázás tesztüzeme sikeresen zajlik, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal számára - közölte Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-vel.