Több mint 30 ezer euróért árverezték el Nicolae Ceausescu vadászfegyverét

Az Artmark román aukciósház 32 500 euróért (9,9 millió forintért) árverezte el Nicolae Ceausescu volt román kommunista diktátor 1933-ban gyártott vadászfegyverét.

2017. július 12. 22:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Kormányzati segítség a külhoni magyar közösségeknek A magyar kormány azonnali támogatást nyújt a külhoni magyar közösségek műemléktemplomaiban okozott károk elhárításához közölte a Miniszterelnökség kedden az MTI-vel.
Burkina Faso a nem fogadja el a FIFA döntését A Burkina Fasó-i labdarúgó-szövetség a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordult, mert igazságtalannak érzik a világbajnoki selejtezős csoportjukat érintő döntést, melyet a FIFA hozott meg.
Beszélt Trump, ülésezik a Fed, emelkednek a tőzsdék Miközben Donald Trump elnök az ENSZ közgyűlése előtt beszél, a Fed kamatdöntő ülést tart, meglepetés azonban egyik eseménytől sem várható, ezért az Egyesült Államok fő részvényindexei mind szolid...
Megint jönnek a Soros-plakátok Már úgyis hiányoztak.
Donald Trump az Amerika az első elvet hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az ENSZ-közgyűlésen elmondott beszédében megismételte azt a szándékát, hogy országa külpolitikáját az Amerika az első választási jelszóhoz hűen az Egyesült Államok érdekeihez igazítja. Az elnök figyelmeztette Észak-Koreát, teljes megsemmisülés fenyegeti, ha az Egyesült Államoknak meg kell magát védenie.
Köd és viharos szél - ezt hozza a szerda Szerda estig a Kárpát-medence időjárását sekély ciklon alakítja, sokfelé számíthatunk csapadékra, a nagyobb mennyiség az Alpokalján várható.

Top hírek:
Újra a nagykoalíciónak áll a zászló Németországban Angela Merkel CDU-ja a liberálisokkal és a Zöldekkel is alakíthatna kormányt, a szocdemeknek nincs sok esélyük.
"Nem hunyhatunk szemet" megszólalt az ATV Demcsák Zsuzsa ügyében Kedden vagy szerdán lesz az a beszélgetés, amelyen eldőlhet Demcsák Zsuzsa sorsa, miután láthatóan furcsa állapotban vezetett egy élő adást. Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója szerint vizsgálják az elhíresült esetet, és gyors döntés várható. Belső forrásaink szinte lehetetlennek tartják, hogy vissza tudjon térni a nemrég igazolt tévés, mert állítólag tagadja, hogy probléma lenne a munkájával, ráadásul teljesen elmérgesedett a viszonya a szerkesztőséggel.
Gyönyörű nő Hajas László 33 éves lánya - Fotón a ritkán látott Orsi Hajas Orsi páratlan szépség, aki nagyon jó kapcsolatot ápol a mesterfodrásszal.
Nem ritka jelenség, de mindig meglepődünk rajta fotók Kivirított a nyárias melegben a vadgesztenyefa Sirok Kőkútpuszta településrészén. A fotókat az MTI lőtte hétfőn.
Az ENSZ-t bírálta Trump Az amerikai elnök szerint az Egyesült Nemzetek Szervezete nem hatékony.
A Huawei odaszúrt egyet az iPhone X-nek, egy sokkal jobb telefont ígérnek már októberre A Stephen King-ihlette film révén mostanában igen népszerű bohócos tematikával üzent az Apple-nek a Huawei.