Egyszer volt… A Casablanca utóélete

A Casablancát félig- meddig magyar filmnek is tekinthetnénk, annyi benne a hazai vonatkozás. Rendezője Michael Curtiz, alias Kertész Mihály volt, aki

2017. július 17. 7:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem dolgozik 6 ezer önkormányzati dolgozó Ma reggel 8 órától két órára sztrájkot hirdettek az ország több mint száz településén.
Ropogós rántott patisszon sütőben sütve - Nem lesz olajszag Sütőben sütve igazán finom a rántott patisszon.
Miért kedveljük annyira a sorozatokat? Reneszánszukat élik a sorozatok, úgy tűnik nagy népszerűségnek örvendek az emberek körében.
Minimum 240 ezerre emelhetik a vendéglátósok fizetését Hatalmas a munkaerőhiány. Ősszel írhatják alá az ágazati kollektív szerződést.
Merkel elismerte: ő is felelős a hamburgi zavargásokért Nem kellett volna megszavazni, hogy Hamburgban legyen a G20-as csúcs.
Rétvári: A kormány jövőre is támogatja a családokat A kormány jövőre is támogatja a családokat - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Top hírek:
Gál Szilvia lett Orgovány polgármestere A tisztségért öten indultak.
Pusztító tűz - Két halott Mezőcsáton Egy ötven négyzetméteres lakóépület gyulladt ki.
James Hunt megfilmesítője bebizonyította, tényleg tud versenyautót vezetni Parc Fermé: James Hunt megfilmesítője bebizonyította, tényleg tud versenyautót vezetni
Máris kútba esett a kínaiak nagy terve
Ismeretlen okból lőttek agyon egy ausztrál nőt amerikai rendőrök Az ausztrál nő saját maga hívta a rendőröket valamilyen zaj miatt.
Egyszer volt… A Casablanca utóélete A Casablancát félig- meddig magyar filmnek is tekinthetnénk, annyi benne a hazai vonatkozás. Rendezője Michael Curtiz, alias Kertész Mihály volt, aki