Egyszer volt… A Casablanca utóélete

A Casablancát félig- meddig magyar filmnek is tekinthetnénk, annyi benne a hazai vonatkozás. Rendezője Michael Curtiz, alias Kertész Mihály volt, aki

2017. július 17. 7:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Nemi erőszak egy olasz befogadótáborban: menedékkérő támadt egy dolgozóra A nő segítségére két másik táborlakó sietett, a 20 éves tettest elfogták a rendőrök.
Párttá alakul Erzsi, a macska
Három halottja van a szerdai viharnak Romániában Két embert agyoncsapott a villám, egyet pedig egy leszakadó faág ölt meg.
Megkezdték az atomfegyvert betiltó jelképes jelentőségű egyezmény aláírását Mintegy ötven ország kezdte meg szerdán az ENSZ-ben az atomfegyverek betiltásáról szóló egyezmény aláírását, amely azonban csak jelképes jelentőségű, mert a nukleáris nagyhatalmak nem vesznek részt benne.
Nem jött be az egyetemi migránssimogatás Ahogy arról kedden beszámoltunk, pár túlbuzgó migránssimogató diák úgy gondolta, hogy illegális bevándorlókat telepít az egyetem campusára. Az "akció" olyannyira sikeres volt, hogy a tanárok egy napig kénytelenek voltak beszüntetni az oktatást az intézményben.
Ilyen még nem volt: Könnyek között mondott nemet a feladatra Szécsi Zoltán felesége Vanda a magas akadálypályát meglátva elpityeredett, és bevallotta, hogy retteg a magasságtól, ráadásul a gerincét is félti kezdődő sérve miatt. Nem vállalta be a játékot...

Ingrid Bergman erkölcsi elfajzásának ügyét még az amerikai kongresszusban is tárgyalták 102 éve, 1915. augusztus 29-én született a filmtörténet egyik legnagyobb csillaga, a háromszoros Oscar-díjas Ingrid Bergman, aki olyan legendás rendezőkkel forgatott, mint Alfred Hitchcock, Roberto Ro...

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
A diákhitel lehet a megoldás a növekvő bérleti díjakra Kamatmentes lesz a Diákhitel2.
Emberek, akik milliárdokat kerestek azzal, hogy otthagyták az állásukat Egy ötlet vagy egy szenvedély kell, ami vezérel, na meg kimeríthetetlen kitartás!
162 centi hosszú a haja ennek a nőnek - Elárulta, mitől nőtt ekkorára Alig hiszik el neki, hogy nem hord póttincseket.
15-en szöktek meg a lábbilincs ellenére A többségüket már elfogták.
A brit miniszterelnök tenne egy utolsó nagy ajánlatot az EU-nak A Financial Times szerint Theresa May már értesítette az ajánlatról többek között a német kancellárt. A britek azt remélik, hogy a felajánlással ki tudnak törni a Brexit-tárgyalásokon kialakult patthelyzetből.