Az Isteni Sarah Bernhardt nyomában

Sarah Bernhardt törvénytelen gyermekként látta meg a napvilágot. Nagyapja Moritz Bernardt volt, a híres amszterdami zsidó kereskedő. Anyja a holland

2017. július 17. 10:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Első alkalommal engednek nőket sportstadionba Szaúd-Arábiában A királyság alapításának évfordulóján.
Pontgazdag mérkőzésen került előnybe a Szolnok Hazai pályán nyert az Olaj a férfi kosárlabda Európa Kupa selejtezőjének első meccsén.
Borosüveggel erősít a hollywoodi szupersztár Borosüvegekkel erősít Kate Hudson. A Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt című vígjáték színésznője összekötötte a kellemeset a hasznossal: két borosüveget kapott a kezébe súlyzó gyanánt, s karizom-erősítésként azt emelgette, személyi edzője, Nicole Stuart felügyelete mellett. Néha meg kell dolgoznod érte, írta az erről készült instagramos videójához a színésznő, aki valószínűleg egy pohárka borral jutalmazta meg magát a kemény testedzés után.
Czerván György: fordulat történt a mezőgazdaság finanszírozásában Egyre több jel utal arra, hogy fordulat történt a mezőgazdaság finanszírozásában, a hitelállomány töretlenül nő a szektorban mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára szerdán Budapesten, az országgyűlési mezőgazdasági bizottságának ülésen.
Kozsó már lassan egy éve rejtegeti új szerelmét Az énekes túl van Keirával való fájdalmas szakításán.
BL-döntő lesz a Groupamában A 2019-es női Bajnokok Ligája finálénak ad otthont a Ferencváros stadionja.

Top hírek:
A diákhitel lehet a megoldás a növekvő bérleti díjakra Kamatmentes lesz a Diákhitel2.
162 centi hosszú a haja ennek a nőnek - Elárulta, mitől nőtt ekkorára Alig hiszik el neki, hogy nem hord póttincseket.
15-en szöktek meg a lábbilincs ellenére A többségüket már elfogták.
A brit miniszterelnök tenne egy utolsó nagy ajánlatot az EU-nak A Financial Times szerint Theresa May már értesítette az ajánlatról többek között a német kancellárt. A britek azt remélik, hogy a felajánlással ki tudnak törni a Brexit-tárgyalásokon kialakult patthelyzetből.
A menyasszony nem hitt a szemének, amikor meglátta a vendégeit Nem, ők nem a koszorúslányok!
Jó hír: eltörölte a Telekom a wifis korlátozást a korlátlan mobilnetes díjcsomagjában Két érezhető korlátozással vezette be szeptember elején a korlátlan mobilinternet szolgáltatását a Telekom. Úgy tűnik, nem csak részünkről, hanem előfizetői oldalról is sok kritika érte a megkötéseket, melyek közül az egyik most kikerül a rendszerből, és így áthidalható a másik is.