Klasszikus szakácskönyvek, melyeknek a polcon a helye

Horváth Ilona: Szakácskönyv Horváth Ilona szakácskönyve valószínűleg olyan klasszikus, ami minden háztartásban fellelhető egy szamárfüles példányban.

2017. július 17. 12:51

A cikk folytatása...Friss hírek
A bőrrák 7 típusa: több is adhat áttéteket, és nem mindet ismerik fel Egy aprócska, semmiségnek tűnő elváltozás is lehet bőrrák.
Újabb történelmi csúcson zárta a múlt hetet a BUX Növekvő forgalomban új történelmi csúcson zárta az elmúlt hetet a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX pénteken 38 325,93 ponton állt, ami az előző heti záróértékénél 729,18 ponttal, 1,94 százalékkal magasabb. A részvénypiac forgalma 46,75 milliárd forint volt az előző heti 33,71 milliárd forint után.
Szinte teljesen fekete exobolygót találtak Az égitest a beérkező fény 94 százalékát nyeli el.
Hatalmas változás előtt a magyar gazdaság A Brexit nyomán órási visszavándorlási hullám indulhat el Nagy-Britanniából, sőt a változó hazai feltételek miatt egész Nyugat-Európából Kelet-Közép-Európába - véli egy nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég.
Elrontott szabadságolás miatt törölték a járatokat Pótdíjazás nélkül tehetik át a jegyfoglalásukat azok a pórul járt utasok, akiknek törölte a járatát a Ryanair. Az ok az, hogy a fapados légi­társaságnál túl sok pilóta ment egyszerre szabadságra.
Heti horoszkóp - szeptember 18-tól Inkább édeset kívánsz majd a héten, vagy keserűt? Végy egy kis ízmintát arról, hogy milyen ételek csábítanak leginkább ezen a héten, melyek lesznek a kedvenceid és milyen fogásokat kerülj inkább!

Top hírek:
Lehet, mégsem lép ki Amerika a klímaegyezményből Elképzelhető, hogy az Egyesült Államok mégsem lép ki a párizsi klímaegyezményből Donald Trump elnök júniusi bejelentése ellenére, egyes források szerint ugyanis Washington inkább a megállapodáson belül próbálná növelni a mozgásterét - jelentette a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai napilap.
Az IMF vezetője válthatja Junckert A Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetője, Christine Lagarde követheti Jean-Claude Junckert 2019-ben a brüsszeli Európai Bizottság elnöki tisztségében a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap szerint.
Piszkosul jóképű Cindy Crawford 18 éves fia - Már most imádják a nők Nagyon dögös az egykori szupermodell fia.
A Fidesz is indokoltnak tartja a korrupciós elévülési idő meghosszabbítását Fidesz is indokoltnak tartja az elévülési idő meghosszabbítását a korrupcióval összefüggő bűncselekmények esetében, ehhez nincs szükség aláírást gyűjteni népszavazáshoz - mondta az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának fideszes elnöke vasárnap az MTI-nek.
Újabb mélyponton Schulz és pártja Egy héttel a választások előtt egy újabb felmérés is az SPD egyértelmű bukását mérte.
A kurdok miatt mérgesedett el a német-török viszony Törökország bekérette a külügyminisztériumba Németország ankarai nagykövetét.