Két kiló heroint találtak egy macedón autójában Röszkénél

A szolgálatban lévő rendőrkutya jelzett.

2017. július 17. 13:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Őrizetben a negyven kiló marihuánát csempésző férfi A montenegrói férfi Röszkénél próbált meg Magyarországra csempészni a marihuánát.

Friss hírek
Egy szerelés miatt halt meg egy 19 éves amerikaifutballista Az egyetemista játékos egy rutinmegmozdulás után a földön maradt. Pár nappal később meghalt.
Megjött a nagy bejelentés, rakétaként lőtt ki a dollár Bár továbbra is talány, miért nem emelkedik jobban az infláció, a Fed idén folytatja a kamatemelést és elkezdi a kötvényállomány leépítését.
Kapócs Zsóka: megtörtént a csoda! Hosszú évek óta sziszifuszi küzdelmet folytatott a 38 éves színésznő azért, hogy kisbabája szülessen. Mielőtt feladta volna, megtörtént a csoda.
Megpihen a dollár az esti nagy sprint után Kismértékű gyengüléssel kezdi a csütörtöki napot a forint, mely így 309 körül jár az euróval szemben. Közben a dollár továbbra is az erősödés felé hajlik, de kicsit megpihent a tegnap esti nagy...
Kölcsönösen segíti egymást Magyarország és Lengyelország a hadisírok feltárásban Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára elmondta, már korábban megállapodott a két ország a kölcsönös segítségadásban.
Fehérneműs képet posztolt Ördög Nóri Jó pihenést kívánt a műsorvezető.

80 milliót érő fű akadt horogra Röszkénél Egy montenegrói férfi 55 csomagot rejtett el a kocsijában, de nem elég ügyesen.
Huszonhét kiló marihuánát foglaltak le Röszkénél Huszonhét kilogramm, mintegy 54 millió forint értékű marihuánát foglaltak le a pénzügyőrök egy szerb férfi kocsijában Röszkénél - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Nemzeti Adó-...

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
Kim Dzsongun iskolás szexrabszolgákat tart és légvédelmi ágyúval végeztetett ki egy zenekart Ezt mondja egy disszidens, aki egykor magas körökben forgott Phenjanban. Részletesen beszámolt a rendszer kegyetlenségéről.
Dárdaiék gyorsan elintézték a Bayert A Hertha új csatára megállíthatatlan.
A debrecenihez hasonló orosz befolyásolásra máshogy tekint a világ A Debreceni Egyetemen vannak az orosz politikának szimpatizánsai, akik szerint a háború megengedett eszköz a mai európai politikában. Az intézmény orosz alapítványi támogatást is kapott, amely az oktatási együttműködés mellett a Kreml lépéseinek elfogadtatásán is dolgozik.
Durván megalázták Melania Trumpot - Bíróságra vitte az ügyet Jogi lépéseket tett a first lady a lejárató kampány megszüntetésére.
A diákhitel lehet a megoldás a növekvő bérleti díjakra Kamatmentes lesz a Diákhitel2.