Keszthelyi Rita irgalmatlan gólját mindenkinek látnia kell

BUMM.

2017. július 17. 13:44

A cikk folytatása...Friss hírek
Úszás: újabb vb-t rendezünk, eldőlt Gyárfás sorsa Az elkövetkezendő években négy jelentős vizes világeseményt rendezhet a magyar főváros.
A "filmszakadás" után holnap távozhat a kórházból az NB I-es focista Kedden elhagyhatja a kórházat Hajnal Tamás, a Ferencváros labdarúgója, aki vasárnap a Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett agyrázkódást.
Fegyveres fiatal miatt ürítettek ki egy iskolát Németországban Ámokfutástól tartanak.
Csendet, rendet követelnek Erzsébetváros dühös lakói Az erzsébetvárosi csendrendelet szigorítását követelik a kerületiek a bulinegyed miatt. A hajnalig tartó ordítozásra, a részeg fiatalokra, az utánuk maradó mocsokra panaszkodnak a VII. kerület belső részein élők. Van olyan hétvége, amikor két éjszaka akár 150-200 ezer szórakozni vágyó is megfordul a kerületben, ellehetetlenítve az ott élők életét.
Észbontó, amit ez a zenebolond srác művel a kocsijával Most megnézheti az idei év legvagányabb akciófilmjének az első hat percét.
Volt csapatának mezében üzent edzőjének a balhés Chelsea-támadó Kifelé áll a szénája, hát üzent Conténak a spanyol válogatott csatára.

Gála a vízben: 20 góllal nyitott a magyar női pólóválogatott a vb-n Bujka Barbara, Keszthelyi Rita és Tóth Ildikó vívott különversenyt a Japánok ellen.

Top hírek:
Elpusztult a méhállomány negyede Az elszaporodott ázsiai méhatka terjesztette vírusok okozták a veszteséget.
A megfőzött szív és a lángoló kakasok öt hihetetlen történet a középkorból A középkor világa számtalan bizarr, tréfás vagy éppen ijesztő esettel szolgáltatott alapanyagot a történetírók és mesemondók számára. A túlzott fantázia persze eme korszak emberétől sem volt idegen, így néha egészen elképesztő elbeszélések is fennmaradtak.
Újabb jelölt a Honda-motorokra Jelen állás szerint az is megtörténhet, hogy kettő, vagy egy csapat sem fog versenyezni a japánok F1-es erőforrásával jövőre, ezért a Honda állítólag egy harmadik csapattal is tárgyalásba kezdett.
Newey Aston Martinja F1-es köridőkre lesz képes Még egy lenyűgöző információt árult el az autóógyár a Valkyrie-ről: az autó pályákra szánt verziója olyan köröket tud majd teljesíteni, mint a Formula-1 ez új dimenzió a jelenlegi sportkocsik mellett.
A brit oktatásban beköszönt a gendőrség Egy pedagógiai szakszervezet szerint a "gendersokszínűség" követhetetlensége miatt jogi következményekkel is számolhatnak a tanárok, hacsak nem vezetnek be gender témakörű tréningeket.
Észbontó, amit ez a zenebolond srác művel a kocsijával Most megnézheti az idei év legvagányabb akciófilmjének az első hat percét.