Így cukiskodott György herceg és Charlotte Varsóban - Katalinék megérkeztek Lengyelországba

A palota most posztolta az édes felvételt.

2017. július 17. 14:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kölcsönösen segíti egymást Magyarország és Lengyelország a hadisírok feltárásban Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára elmondta, már korábban megállapodott a két ország a kölcsönös segítségadásban.
Bakondi: kerítés nélkül nincs őrizet A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint helyes döntés volt a műszaki határzár. Bakondi György úgy vélte: különösen zavarja a "Soros-terv" végrehajtóit a magyar kerítés, mert mögötte erős ...
Mátsik György: Mansfeld vádlójából az Úszószövetség alelnöke Az 1956-ot követő megtorlás budapesti vezető ügyészéből a Kádár-rendszer végére úszószövetségi alelnök és MÉH-vezérigazgató lett.
Mit szól Balázs Klári új frizurájához? Teljes átalakuláson ment keresztül Korda György felesége.
"Botka és társai elképzelése beláthatatlan következményekkel járna" Bakondi György egy interjúban beszélt arról, hogy mivel jár az illegális bevándorlás, és mit okozna a kvótarendszer elfogadása.
Íme a Soros-terv A milliárdos saját szavaival A hirado.hu pontokba szedte a fontosabb elemeit, minden esetben Soros György saját szavait, kijelentéseit, nyilatkozatait felhasználva.

V4 Híradó: Kitenné az EU-ból Lengyelországot a luxemburgi külügyér A magyar kormányt is rendszeresen bíráló szocialista politikust lengyel újságírók arról kérdezték, hogy szerinte milyen következményei lesznek, ha Lengyelország - az Európai Bíróság döntése ellenére -...
Soros már régóta támogatja a migránsok tömeges betelepítését Itthon továbbra is arról szól a vita, hogy létezik-e Soros-terv. Soros György maga számtalanszor beszélt az elmúlt két évben arról, hogy ő mit tenne az európai politikusok helyében.
Áll az alku extra: Nézd meg Ági és Kornél nem mindennapi duettjét! Sztárban sztár az Áll az alkuban? Igen! Nézd meg az adásból kimaradt duettet, melyben Ági és Kornél Balázs Klári és Korda György klasszikusát adták elő Szilvi tiszteletére! 
Bírósági törvény: magasabb fokozatra kapcsolta az EU a Lengyelország elleni eljárást Az Európai Bizottság továbbra is úgy véli, hogy a lengyel bírósági törvény nem egyeztethető össze az uniós joggal, és áttért a kötelezettségszegési eljárás következő szakaszára.
Lengyelország benyújtaná a számlát Németországnak Lengyelország jogosult arra, hogy jóvátételt kérjen Németországtól a II. világháborús veszteségekért, a kártérítési igény nem évült el, és Varsó eddig jogszerűen nem mondott le róla - állapítja meg a ...
Újabb lépés az Alzheimer-kór kezeléséhez Az emberi agyban ugyanazok a sejtek, mechanizmusok végzik a térbeli navigációt, mint amelyekkel a gondolataink között barangolunk - mondta Buzsáki György, a New York-i Egyetem Brain-prize-díjas profes...