Magyarországi hackerek támadták meg az orosz külügy szervereit

Csak félreértés lehet.

2017. július 17. 14:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Heti horoszkóp - szeptember 18-tól Inkább édeset kívánsz majd a héten, vagy keserűt? Végy egy kis ízmintát arról, hogy milyen ételek csábítanak leginkább ezen a héten, melyek lesznek a kedvenceid és milyen fogásokat kerülj inkább!
Nagymamák, anyák, gyerekek A jövő családja? Keményen koppannak a számok: hazánkban körülbelül háromszázötvenezer az egyszülős család, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden negyedik(!)
A Buda Palotában nyílik a főváros legújabb kilátója Tavaszra modern irodaházként újul meg a Krisztina körút-Széll Kálmán tér egyik legszebb épülete, a korábbi Postapalota.
Rubint Réka újra összehozná szüleit, akik 16 éve elváltak Schobertné alkalmasnak érzi erre az időpontot most, hogy édesapja másodszor is elvált.
Intelligens otthon automatizált árnyékolással A közérzetünk is jobb lesz tőle.
Magabiztosak, mert érzik, hogy van hátországuk Szijjártó Péter miniszterként kemény, beolvasós külpolitikát visz, legutóbb például a hollandiai nagykövetet hívta haza egy interjú miatt. De mi motiválja a külügyet ebben, mennyire önállóak, és mit profitál ebből a Fidesz?

Top hírek:
Lehet, mégsem lép ki Amerika a klímaegyezményből Elképzelhető, hogy az Egyesült Államok mégsem lép ki a párizsi klímaegyezményből Donald Trump elnök júniusi bejelentése ellenére, egyes források szerint ugyanis Washington inkább a megállapodáson belül próbálná növelni a mozgásterét - jelentette a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai napilap.
Nagy erejű tájfun pusztít Japánban Rendkívüli erősségű tájfun csapott le vasárnap Japán délnyugati partjaira, komoly fennakadásokat okozva a közlekedésben. A japán meteorológiai szolgálat tájékoztatása szerint az idei viharszezon 18-ik tájfunja a Kjúsú sziget a Kagosima prefektúrájában ért partot, heves esőzések és óránkénti közel 180 kilométeres széllökések kíséretében.
Az IMF vezetője válthatja Junckert A Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetője, Christine Lagarde követheti Jean-Claude Junckert 2019-ben a brüsszeli Európai Bizottság elnöki tisztségében a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap szerint.
Vérig sértették mentortársai Gáspár Lacit - Kiss Ramóna mentette meg az adást Az X-Faktor harmadik válogatója is tartogatott kellemes és kellemetlen meglepetéseket.
Piszkosul jóképű Cindy Crawford 18 éves fia - Már most imádják a nők Nagyon dögös az egykori szupermodell fia.
A Fidesz is indokoltnak tartja a korrupciós elévülési idő meghosszabbítását Fidesz is indokoltnak tartja az elévülési idő meghosszabbítását a korrupcióval összefüggő bűncselekmények esetében, ehhez nincs szükség aláírást gyűjteni népszavazáshoz - mondta az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának fideszes elnöke vasárnap az MTI-nek.