Nádai Anikó arcáról lefagyott a mosoly, amikor vendége megszólalt

Az Anikó Show ma adása is tartogat váratlan meglepetéseket.

2017. július 17. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ági Pumped Gabóról: A szex még működik közöttünk Talán nincs már magyar ember, aki követni tudja, hogy akkor most együtt jár-e Pumped Gabo és Sebestyén Ági. Nádai Anikó sem tudta kibogozni ennek a bonyolult szerelmi viszonynak a szálait, pedig becsü...
Vadító bikinikben nyomulnak a magyar celebek Nádai Anikó, Görög Zita, VV Seherezádé, Horváth Éva, Palvin Barbara és Mihalik Enikő is elég jó fürdőruhát választottak idén nyárra.
Nevetésbe fulladt az Anikó Show - A műsorvezető sem tudott uralkodni magán Nádai Anikó saját showműsora máris az első pár napban emlékezetes lett.
Nem zavarták a fotósok: Nádai Anikó még ezt is megengedte Fördős Zének Különleges versenyen mérték össze "erejüket" a hazai sztárok. Vicces pillanatokból sem volt hiány.
Nádai Anikó is bikinire vetkőzött Horvátországi nyaralásáról jelentkezett be az RTL műsorvezetője.

Ilyen rosszkedvű Nádai Anikó, pedig éppen nyaral A celeb műsorvezető Horvátországban pihenget, mégse örül neki.
Így jött össze a kétgyerekes színésznő Nádai Anikó volt párjával Szorcsik H. Viki az RTL Klub főrendezőjébe szeretett bele.
Nádai Anikó: nem lehetek az első hősi halottja ennek a műsornak A mai napig emlékszik élete leggonoszabb kommentjére, és igyekszik megkeményedni. Július 2-án indul az új műsora.
Aranypolgárok Anikó #show az RTL Goldon Hitler azt mondta, hogy minden nemzedéknek kijár egy háború, és úgy tűnik, igaz ez a kibeszélő show-kra is. Az RTL Goldnál azt gondolták, hogy ha befújják aranyfüsttel a rozsdamarta Mónika Show-t, az...
Nádai Anikót fizikálisan és szellemileg is megviseli az RTL-es forgatás Hétfőn indul az Anikó Show, de már hetek óta forgatják.