Annyira kínos volt - Felújítják a kórház nővérszállását (fotók)

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter elégedetten szemlézte a folyamatot.

2017. július 17. 14:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Adóelkerülési elleni terv: újragondolást szorgalmazunk Magyarország minden erejével támogatja az adóelkerülés elleni uniós szintű fellépést, a kormány azonban a bizottság most bemutatott intézkedésének újragondolását javasolja - mondta Varga Mihály az Eco...
A héten indul a mélygarázs építése a Millenáris parkban Az első kapavágást Varga Mihály jelentette be, aki szerint jövő év végére elkészül a garázs.
Varga Mihály: A forgalomnövekedés a bérek emelkedésének köszönhető A bérnövekedés hatására több élelmiszert vásárolnak az emberek.
Kiderült: vannak azért bevándorlók, akiknek hálás a kormány Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az itt élő németeknek mondott köszönetet.
OECD-fórum: kiút az alacsony növekedés csapdájából Az újraiparosítási program a termelékenység javítását is szolgálja - mondta Varga Mihály tárcavezető a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) Budapesten zajló 3. Globális Termelékeny...
Varga Mihály: Nem tettünk le az egy számjegyű szja-ról Jövőre újra tárgyal majd erről a kormány.

Varga: nem mondhatunk le az euróövezeti csatlakozásról A magyar gazdaságpolitika nem mondhat le arról a hosszú távú szándékáról, hogy valamikor csatlakozik az euróövezethez, ez azonban nem sürgős - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütört...
Varga Mihály: 52 hónapja nőnek a reálkeresetek Magyarországon A bérek szinte minden ágazatban jelentősen emelkedtek - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.
Varga Mihály: Erősíteni kell az egészséggazdasági kapcsolatokat is Kínával Az egészségügy a gazdasági fejlődéshez is hozzájárul - jelentette ki.
Budaörs lázadása: beperelték az államot, hogy ne kelljen fizetniük még az elvett iskolák után is A leggazdagabb magyar város polgári perben követeli vissza az elvonást. Az állam ügyvédje arra panaszkodott, hogy Varga Mihály miniszter titkosította az egyik lehetséges bizonyítékát.
Varga gyönyörű ígéretei A kormány szándéka változatlan, a családok megerősítése és a munkát vállalók segítése a legfontosabb eleme a jövő évi költségvetésnek - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Kossuth Rádió Va...
Újabb lehetőséget kapnak a magyar vállalkozások Ázsiában Magyarország csatlakozása az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Bankhoz (AIIB) kiváló lehetőséget teremt az innovatív magyar vállalkozások aktívabb ázsiai szerepvállalására - közölte Varga Mihály.