"Hihetetlen érzés elsőnek gratulálni a bajnokoknak"

Régi ellenfeleinek adta oda az érmet.

2017. július 17. 15:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Öttagú banda erőszakolta meg a szűz tinilányt az eldurvult házibuliban Öt 18 és 20 év közötti fiatal férfit tartanak előzetes letartóztatásban, miután a gyanú szerint szexre kényszerítettek egy 16 éves szűz lányt egy kelet-magyarországi házibuliban pár héttel ezelőtt értesült a Bors. A nyomozást folytató rendőrség lapunk kérdésére annyit árult el, hogy nemi erkölcs elleni bűncselekmény miatt folyik a vizsgálat.
Született szobalányok - ORSZÁGOS TV PREMIER - kedd este Ajánló -  Bizonyos dolgok nem tartoznak másokra... És vannak olyanok amelyeket jobb inkább kibeszélni. De mindig érdemes odafigyelni, hogy kinek és mit mondunk el. Mert egy-egy ártatlan mondat a feje tetejére állíthat mindent. Született szobalányok: országos tv premier kedd esténként a TV2-n!
Békét és harmóniát teremtesz magad körül!- Egymondatos horoszkóp - szeptember 21. csütörtök Csak nehezen tudsz nemet mondani!
Ilyen még nem volt: Könnyek között mondott nemet a feladatra Szécsi Zoltán felesége Vanda a magas akadálypályát meglátva elpityeredett, és bevallotta, hogy retteg a magasságtól, ráadásul a gerincét is félti kezdődő sérve miatt. Nem vállalta be a játékot...
Gianni úgy érzi, ő hozta el a nyugalmat és a biztonságot Zita életébe A férfi elárulta, Zita nagyon parázós, és sokkal kevesebbet feltételez magáról, mint amire valójában képes. Arról is beszélt, mit adnak egymásnak emberileg a kapcsolatukban: ő Zita humorából merít sokat, a fotós pedig nőként megnyugvást talált mellette.
Bogdán Csaba Szandiról: ˝Az én feleségem egy strapa kanca˝ A zenész bátran állt a licithez, viccelődve strapa kancának nevezte Szandit, és büszkén dicsérte feleségét Anitának: szereti a kihívásokat, bátor és sportos. A rendhagyó szerelmi vallomásért nézd meg a videót!

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
Emberek, akik milliárdokat kerestek azzal, hogy otthagyták az állásukat Egy ötlet vagy egy szenvedély kell, ami vezérel, na meg kimeríthetetlen kitartás!
162 centi hosszú a haja ennek a nőnek - Elárulta, mitől nőtt ekkorára Alig hiszik el neki, hogy nem hord póttincseket.
Durván megalázták Melania Trumpot - Bíróságra vitte az ügyet Jogi lépéseket tett a first lady a lejárató kampány megszüntetésére.
Saját melle ütötte ki a hatalmas méretekkel megáldott playmate-et A 24 éves Jenna Bentley részben hatalmas természetes adottságainak köszönhetően már szerepelt a Playboy, a Maxim és az FHM magazin címlapján is. A modellnek E-kosaras méretű a keble, az utóbbi idők egy történése miatt viszont most mellkisebbítésen gondolkozik (amivel el is szomorította rajongóit). Történt ugyanis, hogy szokása szerint egy szál bikiniben elindult futni kora reggel, de az egyik melle kiszabadult a ruha alól és úgy fejbe kólintotta Jennát, hogy a földre zuhant, majdnem elvesztette az eszméletét.
Békés Itala 90 évesen is ragyog - Ő a legidősebb színésznőnk, aki még játszik a színpadon Békés Itala kereken 70 évvel ezelőtt lépett először színpadra.