Csapás csapás után - Halálos áradás az erdőtűz után Arizonában

Több, mint tíz embert sodort el egy hirtelen jött áradás, gyerekek is meghaltak.

2017. július 17. 15:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Megtalálták az 54. hadtest parancsnoki kardját Filmben is feldolgozták a feketékből álló alakulat százötven évvel ezelőtti vereségét.
Justin Trudeau tovább lépked a popsztárok útján: menekültgyerekkel fényképezkedik, akit róla neveztek el
"Hihetetlen érzés elsőnek gratulálni a bajnokoknak" Régi ellenfeleinek adta oda az érmet.
Nem szabad biciklizni a vizes vb-re épült kerékpáros hídon 400 millióért épült a Rákos-patak feletti átkelő, noha 300 méterrel arrébb is van híd.
A Samsung száguld, az LG küszködik Előbbi rekordot dönthet a profitnál, utóbbi azonban veszít a telefonokon.
Nincs lehetetlen a Tesla előtt? A Tesla még két-három új óriásüzem megépítését tartja szükségesnek a következő néhány évben az Egyesült Államokban.

A szélvédő alatt sütögetnek, sütőkesztyűben vezetnek, olvadt postaládákat átugorva dobják szétfolyó kukába a szemetüket Arizonában Ahol akkora a hőhullám, hogy a meteorológia kifogyott a színekből.

Top hírek:
Fonda és Redford: Arany Oroszlán-életműdíjat kap Az augusztus végi Velencei filmfesztiválon két legendás hollywoodi színész vehet át életműdíjat.
Friss hír a Fradi agyrázkódást szenvedett játékosáról A klub vezető orvosa adott tájékoztatást.
Csapás csapás után - Halálos áradás az erdőtűz után Arizonában Több, mint tíz embert sodort el egy hirtelen jött áradás, gyerekek is meghaltak.
Vettel: Van egy dolog, ami eldöntheti a világbajnokságot Bár a Mercedes több szegmensben is kezdi átlépni a Ferrarit, az olaszok F1-es pilótája úgy véli, van egy terület, ahol kifejezetten erősnek bizonyult eddig a brackley-i alakulat - és fontos lesz, hogy ők is előrelépjenek, különben lemondhatnak a vb-címről.
Megreformált minőségű a közigazgatási rendszer
Nem szabad biciklizni a vizes vb-re épült kerékpáros hídon 400 millióért épült a Rákos-patak feletti átkelő, noha 300 méterrel arrébb is van híd.