Csapás csapás után - Halálos áradás az erdőtűz után Arizonában

Több, mint tíz embert sodort el egy hirtelen jött áradás, gyerekek is meghaltak.

2017. július 17. 15:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Amíg te aludtál, Trump megint nagyot ment Amerikában Az amerikai elnök Arizonában tartott gyűlést, és ennek kapcsán két témában is visszatért a választási kampányban megfogalmazott ígéreteihez. Ráadásul azokhoz, amelyekről mostanában úgy tűnt, eredeti.....

Friss hírek
Hazaengedték a terroristának nézett francia újságírót Hazatérhetett vasárnap Loup Bureau francia újságíró, akit 51 napig tartottak fogva Törökországban.
Az ukrán elnök valószínűleg aláírja az új oktatási nyelvtörvényt Ez derül ki legalábbis optimista nyilatkozatából.
Zuhogó esővel, több száz rendőrrel és néhány tucat ellenzővel lement a belgrádi Pride A felvonulásra nagyjából 1000 ember mellett kiment Szerbia leszbikus miniszterelnöke is.
Magyar úszó nyerte az Európa Kupa összetett versenyét Az aranyérem és a presztízs mellett 3500 euró is jár az első helyért.
Donald Trump becenevet adott Kim Dzsongunnak Nem túl kreatív, de egynek megteszi.
Jamaica-koalíció lehet a németeknél Kiss J. László, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára szerint a szeptember 24-i német szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás után a legvalószínűbb az úgynevezett Jamaica-koalíció, amelyben a Kereszténydemokrata Unió és a Keresztényszociális Unió (CDU/CSU) lenne a kancellárt adó párt, és tagja lenne a Szabad Demokrata Párt (FDP), valamint a Zöldek.

Az amerikai Új-Mexikó után Arizonában is megjelent a pestis Az Egyesült Államok déli államaiban újra és újra felüti a fejét a pestis. A kutatók szerint a megbetegedés ismételt megjelenése szoros összefüggésben van a területen átutazó, illetve ideiglenesen megp...

Top hírek:
Fatmagül - 162. rész (Teljes epizód) Hacer megígéri Kadirnak és Fahrettinnek, hogy elmegy a menyegzőre azonosítani a Kerim megölésére felbérelt férfit. Deniz és Emre alig tudják egymásról levenni a tekintetüket az esküvőn, ez azonban nem igazán tetszik Mehmetnek...
68 ezer 100 évnél idősebb ember él Japánban, és ez baj Ez a negyvenhetedik év sorozatban, hogy hazai rekordot dönt a számuk, de már az összesített világrekordtól sincsenek messze.
Többen kitiltanák az Orosz Olimpiai Bizottságot a téli olimpiáról Összesen 17 antidopping ügynökség írta alá azt a közleményt, melyben az Orosz Olimpiai Bizottság (ROC) kitiltását kérik a februári, phjongcshangi téli olimpiáról.
Két helyet foglalt a repülőn a túlsúlya miatt, aztán lefogyott, és elképesztően jó pasi lett Igazi hollywoodi történeteket mutatunk.
330 millió forint volt a tét - Nézd meg az ötöslottó eheti nyerőszámait! A te számaid mennyit értek?
Itt van öt szám, hátha milliomos lesz vele Kihúzták az e heti ötös lottó nyerőszámait.