Mit ír ez a gyerek? Képes útmutató az emotikonok világához

Örömkönnyekben úszva A képen látható könnyező arcot sokan összekeverik a szomorúság könnyeivel, de valójában ez az arc a féktelen jókedvet

2017. július 17. 16:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Idén már nem játszhat a Barca 105 milliósa Harmadik meccsén dőlt ki a francia.
Simicskó miniszter sértőnek és tévesnek nevezte a feltételezést, majd elismerte, hogy a hír igaz - Heti 7 idézetgyűjtemény Itt a Heti 7: gyűjtésünk az elmúlt egy hét legerősebb idézeteiből.
Bacskai Balázs: Elcsalták a Golovkin-meccset Meglepő eredménnyel zárult korunk két legjobb bokszolójának, Gennagyij Golovkinnak és Saul Alvareznek az összecsapása. Bár a kazah középsúlyú klasszis simán legyőzte ellenfelét, a pontozók csak döntetlenre adták a küzdelmet, így Golovkin ugyan megvédte mindhárom világbajnoki címét, hibátlan mérlege odalett (37 győzelem (33 KO), 1 döntelten).
Viharos szélre és jégesőre is készüljön még ma Riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat széllökések és heves zivatarok veszélye miatt vasárnapra.
Tünetek, amelyek májbetegséget jelezhetnek A májunk nem csak a vértisztításért felelős, de hormonokat is termel, energiát raktároz és segít az emésztésben is. A mértékletes alkoholfogyasztás, az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás a legjobb mód arra, hogy a májunkat egészségesen... ...
Gulyás Gergely: megdöbbentő, hogy Európában még mindig vannak követői a kommunizmusnak A Fidesz új frakcióvezetője szerint közös felelősség a kommunista múlt feltárása.

Top hírek:
Fatmagül - 162. rész (Teljes epizód) Hacer megígéri Kadirnak és Fahrettinnek, hogy elmegy a menyegzőre azonosítani a Kerim megölésére felbérelt férfit. Deniz és Emre alig tudják egymásról levenni a tekintetüket az esküvőn, ez azonban nem igazán tetszik Mehmetnek...
68 ezer 100 évnél idősebb ember él Japánban, és ez baj Ez a negyvenhetedik év sorozatban, hogy hazai rekordot dönt a számuk, de már az összesített világrekordtól sincsenek messze.
Nagy Vettel-bravúr, nagy Hamilton-szívás Szingapúrban Az időmérő a futamot is eldönthette, és komolyan befolyásolja a vb kimenetelét.
Nagy erejű tájfun pusztít Japánban Rendkívüli erősségű tájfun csapott le vasárnap Japán délnyugati partjaira, komoly fennakadásokat okozva a közlekedésben. A japán meteorológiai szolgálat tájékoztatása szerint az idei viharszezon 18-ik tájfunja a Kjúsú sziget a Kagosima prefektúrájában ért partot, heves esőzések és óránkénti közel 180 kilométeres széllökések kíséretében.
Keresik a lecsukott fideszes polgármester utódját Hagyatékot nyúlt le Heresznye volt ura.
Putyin és Macron: Megengedhetetlen a feszültség további fokozódása a Koreai-félszigeten Az Észak-Korea körül kialakult válság politikai és diplomáciai eszközökkel történő rendezésének kizárólagosságát hangsúlyozta, valamint a közvetlen párbeszéd felújítását sürgette pénteken Vlagyimir Putyin orosz és Emmanuel Macron francia elnök.