Mit ír ez a gyerek? Képes útmutató az emotikonok világához

Örömkönnyekben úszva A képen látható könnyező arcot sokan összekeverik a szomorúság könnyeivel, de valójában ez az arc a féktelen jókedvet

2017. július 17. 16:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Meglepő helyre kerülhet az ujjlenyomat-olvasó az iPhone 8-ban A legkülönfélébb találgatások láttak már napvilágot arról, hogy hova fogja tenni az Apple a Touch ID-t jubileumi készülékébe. A legutóbbi értesülés kissé meglepő.
Új fapados légitársaságot indít az Air France Európai és tengerentúli útvonalakra is repülnek.
Lassan emelkedtek a fogyasztói árak az euróövezetben és az EU-ban Lassuló ütemben emelkedtek az éves összevetésű fogyasztói árak az euróövezetben és az Európai Unióban júniusban.
Orosz FÉRFI: egy ártatlan nőnek behúzott a zebrán, és ezzel még nincs vége a történetnek Egy utcai verekedés ritkán zárul le úgy, hogy abban legyen legalább némi igazság. Most egy olyan megdöbbentő felvételt került fel az internetre, amelyen egy moszkvai verekedés látható az elejétől a végéig - írja a Daily Star. Aki végignézi, az el tudja dönteni, hogy mennyire volt bátor az az utas, aki megütötte a lányt,  hogy milyen taxis az, aki a lány védelmére érkező férfit és a verekedőket lefújja paprikaspray-vel.
Ashton Kutcher és Mila Kunis is a Duna Arénában vannak 2 hollywoodi topszínész is a Duna Aréna vendége. Ashton Kutcher és Mila Kunis is a Duna Arénában vannak, szúrhatták ki az élesebb szemű nézők az M4 Sporton az elmúlt percekben. A két színész-sztár éppen Kemény Dénessel beszélgetett, amikor a kamera célkeresztjébe kerültek.
Feláldozható-e a család és a nemzet fogalma a liberális szemlélet és melegjogok oltárán?

Top hírek:
Évekig időzített bomba lehet a testeden: könnyen daganatáttétek megjelenéséhez vezethet A betegek száma ezen a téren is egyre nő, pedig mindig felhívják a figyelmet a veszélyekre.
Nem lassul a kínai gazdaság: mégiscsak utolérik Amerikát? Az utóbbi években világszerte hódított az aggodalom, hogy szép lassan vége a kínai növekedésnek, és akkor nem lesz, aki húzza a világgazdaságot. Most fellélegezhetnek a pesszimisták, a második negyedévben 6,9 százalék volt az éves ütem, bármelyik ország megirigyelné, kivéve Indiát, amelyik még gyorsabban növekszik, igaz, nagy mélységből.
Még hétfőn is Soros nevetett a (kampány) végén Két nap telt el a kormány saját maga által szabott július 15-i plakáteltávolítási határideje óta, de Budapest-szerte sok helyen még mindig kint virítanak a Soros-arcképek. A burkolt célt tehát - hogy a Netanjahu-látogatás idején az izraeli kormányfő és kísérete már ne találkozzon a zsidó közösség érzékenységét sértő poszterekkel - nem sikerült teljesíteni.
Íme a nagy különbség a férfi és a női hűtlenség között Egy pszichológus érvelése arról, miért az a tendencia, hogy egy férfi félrelépése után jobbak az esélyek a békülésre.
90 milliárddal nőtt a lakossági állampapír-állomány Júniusban csaknem 90 milliárd forinttal, 2017-ben pedig közel 1148 milliárd forinttal emelkedett a forint lakossági állampapír-állomány, amely június végén 6215,5 milliárd forintot tett ki - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) hétfőn az MTI-vel.
Magasan a Vizes VB nyitánya volt a legnépszerűbb produkció pénteken A 2017. július 14-én zajló, több mint kétórás megnyitót három csatorna közvetítette élőben: az M4 Sport, a Duna TV és a Duna World.