Újabb horvát focistát szerződtetett a Puskás

Josip Knezevic Eszékről érkezik Orbán falujába.

2017. július 17. 16:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gulyás László kapta a Szepesi-, Deák Ferenc özvegye az Östreicher-díjat Gulyás László kapta a Szepesi-, Deák Ferenc özvegye pedig az Östreicher-díjat az elismeréseket harmadszor ítélte oda a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány.
A korrupció csúcsa Gyurcsány Ferenc konkrét bejelentéssel szolgált azzal kapcsolatban, hogy sokat tud a szocialista kormányzás alatt történt korrupciós ügyekről. Erről Puskás Imre a Fidesz szóvivője beszélt annak kapcsá...
Nyugdíjasklubbá vált a Puskás Akadémia Olyan idős átlagéletkorú csapatot küldött pályára Pintér Attila, aminél csak egyetlen egy volt korosabb az egész NBI-ben. No Country for Young Men.
Így kell lőni Péni István mindkét puskás számot, a kisöbű szabadpuska fekvő és a 3x40 lövéses versenyét is nagyszerű teljesítménnyel megnyerte a sportlövők 50 méteres országos bajnokságán.
NB III: Óbudán mészárolt a Puskás Akadémia Nagyon sok gól volt az 5. forduló vasárnapi meccsein.
NB I - A Puskás nyerte az újpesti zártkapus meccset Az Újpest zárt kapuk mögött 3-1-re kikapott a vendég Puskás Akadémiától a labdarúgó OTP Bank Liga 8

FIFA-gála: a szurkolók is beleszólhatnak a legjobb megválasztásába A londoni Palladium Színházban kilencedik alkalommal adják át a Puskás-díjat.
Mészárossal hírbe hozott cég újítja fel a kaposvári színházat, illegális szemétlerakón kötött ki rengeteg törmelék Hasonló történt a Puskás stadion felújításánál is, ahol ugyanez a cég az egyik fővállalkozó.
A Puskás Akadémia ügyesen megszabadult majdnem az összes saját nevelésű játékosától Kellett a hely az összevásárolt légiósoknak.
Puskás Peti felkészült rá, hogy GIF-ek készülnek róla Az X-Faktor első válogatóján lassítva láthattuk bevonulni a mentorokat, Puskás Peti szélfújta haja viszont nem úgy viselkedett, mint kellett volna. Megnyugtatott mindenkit: nem kopaszodik.
Rakjuk össze! - A dal, ami elindít a Színházak Éjszakájára "Gyere, rakjuk össze az éjszakát. És tartsuk egyben hajnalig. Nekem az se baj, ha nálam vagy nálad. Pár percre szétesik." - A 2017. szeptember 16-án látogatható Színházak Éjszakája hivatalos dala kez...
Mészáros csapatától Felcsútra A horvát válogatott támadó három évre írt alá a Puskás Akadémiához.