Évekig időzített bomba lehet a testeden: könnyen daganatáttétek megjelenéséhez vezethet

A betegek száma ezen a téren is egyre nő, pedig mindig felhívják a figyelmet a veszélyekre.

2017. július 17. 16:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Icipici, de csodaszép fürdőszobák: hihetetlen, mit hoztak ki pár négyzetméteren A legtöbb helyen csak zuhany fért el, de így is hangulatosak.
Már 56 éves a Taxi-filmek sofőrje - Samy Naceri ennyit változott 20 év alatt Friss fotón a Taxi-filmek vagány sofőrje.
90 ezret lopott el a szívességet kérő tolvaj Józseftől Nem akármilyen módszerrel lopták el a 69 éves József nyugdíját egy mosonmagyaróvári áruház parkolójában. A nyugdíjas férfi épp bevásárolni ment, amikor egy idegen férfi szívességet kért tőle. A tolvaj kihasználva József jóhiszeműségét a másodperc tört része alatt lopott ki kilencvenezer forintot a tárcájából.
Már csak doppinggal lehet nyerni? A nem is olyan távoli jövőben játszódó színdarab, a Tagadj, tagadj, tagadj! szerint tiszta eszközökkel már nem lehet atlétikai világversenyt nyerni. A Hatszín Teátrumban bemutatott új Orlai Produkció egy futónőről, Eve-ről szól, aki olimpiai bajnok akar lenni, és ezért mindenre hajlandó. Új edzőnője, akit Ullman Mónika alakít, pedig ki is használja ezt, és ráveszi a géndoppingra, amivel valóban aranyérmes lesz.
Különös edzésbalesetet szenvedett a péniszével a tűzoltók segítettek A németországi Worms tűzoltóságát egy meglehetősen furcsa balesethez hívták ki pénteken, egy férfinek ugyanis beakadt a pénisze egy 2,5 kilós súlyzótárcsába. Segítséget a tűzoltóktól egyébként nem is a férfi kért, hanem a helyi kórház, mert ők teljesen tanácstalanok voltak már, miként segíthetnének a páciensükön.
Kézzel mossa a csipkés bugyikat Iszak Eszti szexi fotók A műsorvezető bátran fotózkodik fehérneműben, amiből a kényelmes stílust kedveli, legyen az egyszerű sportos, vagy csipkés csoda...

Top hírek:
Piszkosul jóképű Cindy Crawford 18 éves fia - Már most imádják a nők Nagyon dögös az egykori szupermodell fia.
Süss te is olyan finom pizzát, mint Jamie Oliver: nem kell bele semmi extra Otthon is készíthetsz fantasztikus, vékony, ropogós pizzát, csak kövesd a sztárszakács receptjét!
Ma 40 éves Cseh Annamária - Ezért tűnt el évekkel ezelőtt a szemünk elől Friss fotón Cseh Annamária, aki jelenleg Londonban él kislányával és férjével.
Örökbefogadás ad esélyt Pataki Zitának az anyaságra Felfogni sem lehet, hogy vajon mit élhet át az a nő, aki hosszú évekig minden lelki és testi fájdalmat, gyötrelmet eltűr, és még a nyolcadik sikertelen beültetés után is reménykedve néz a nőgyógyászára és a férjére, hogy valamelyikük mondja azt neki: Zita, ez csak egy rossz álom, ne aggódj, hamarosan felébredsz, és minden rendben lesz.
Renáta: Valaki mást hamvasztottak el a bátyám helyett Belegondolni is rossz, mit kell átélnie egy Nógrád megyei településen, Szentén élő nőnek. Rappai Renáta féltestvérének, az 50 éves Chinorán Jánosnak júliusban veszett nyoma. Hiába keresték a rendőr­ség segítségével, egészen au­gusztus végéig nem bukkantak a nyomára. Nagyon aggódtunk miatta, mivel előtte folyamatosan tartottuk a kapcsolatot.
Elrabolva - szombat 21.30 Ajánló - Szereplők: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, Jon Gries, Xander Berkeley, Katie Cassidy, Leland Orser