Gyöngyöt a disznók elé: 877 ezren nézték a vizes vb megnyitóját 3 magyar csatornán

Hogy lesz így meg a 6 milliárd néző?!

2017. július 17. 17:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Taxis szövetség: le kell cserélni a taxik negyedét A környezetvédelmi előírásoknak megfelelően le kell cserélni 2500 autót a taxisoknál.
Titkon sok német köszönetet mond Orbán Viktornak A Mandinernek adott interjút a Cicero német folyóirat főszerkesztője, aki elismerte, hogy Magyarország kulcsszerepet játszik a migrációban.
Orbánék megmentik Pécset, de fájni fog a városnak A repteret állami tulajdonba kerülése után rögtön bérbe adnák a Roszatomnak.
Hemingway szerint biztosan lesz új stadionja a Honvédnak A kiírt pályázat sikertelen volt, de 2018-ban indulhat az építkezés. Kétszer annyiért.
George Clooney-t végleg elragadták az érzelmei Ami meg, őszintén szólva, minket ragadott el meglehetősen.
A New York Yankees játékosa fejbe lőtt egy kislányt Todd Fraziert láthatóan eléggé megviselte az eset. Az ápolás ideje alatt társaihoz hasonlóan a baseball-pályán zavartan várta a folytatást.

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
Kim Dzsongun iskolás szexrabszolgákat tart és légvédelmi ágyúval végeztetett ki egy zenekart Ezt mondja egy disszidens, aki egykor magas körökben forgott Phenjanban. Részletesen beszámolt a rendszer kegyetlenségéről.
Nap képe - Intim pillanat
Dárdaiék gyorsan elintézték a Bayert A Hertha új csatára megállíthatatlan.
A debrecenihez hasonló orosz befolyásolásra máshogy tekint a világ A Debreceni Egyetemen vannak az orosz politikának szimpatizánsai, akik szerint a háború megengedett eszköz a mai európai politikában. Az intézmény orosz alapítványi támogatást is kapott, amely az oktatási együttműködés mellett a Kreml lépéseinek elfogadtatásán is dolgozik.
400 millió forintot tüntetett el két takarékszövetkezeti vezető A dabasi ügyészség hűtlen kezeléssel vádolja őket.