Mindent vitt a Vizes VB megnyitója

Hiába a sok fikázás, a számok nem hazudnak: a Vizes VB megnyitója volt a legnézettebb műsor pénteken.

2017. július 17. 17:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Készülnek a nagy ugrásra Ha némi késéssel is miután néhány sportszülő megosztotta a Facebookon , de komoly visszhangja lett a július 20-án, a budapesti vizes vb első hetének vége felé publikált, Dobtak egy hátast című jegyze...
A vizes-vb felfedezettje későn érő típus Németh Nándor a teljesítőképességének egyelőre a közepén jár. Sok van még benne, csak tudni kell kiaknázni.
Nem tudják, hova fog kerülni a vizes vb két medencéje Az úszó- és a szinkronúszó szövetség sem tud semmit a dologról.
80 millióval drágul a Városliget a vizes vb miatt Nem látták előre, hogy a ligetbe felhúzott versenyhelyszínekkel utóbb kezdeni is kell majd valamit.
Egyfolytában alszik Milák Kristóf Sűrű nyarat tudhat maga mögött az úszó Milák Kristóf. A budapesti vizes vb-n ezüstérmet, a netanyai ifjúsági Eb-n és az indianapolisi ifi vb-n pedig négy aranyérmet szerzett. Nem csoda, hogy amióta ha...
Hibásak voltak a tervek, olcsóbb lett a vizes vb egyik beruházása A vizes vb óta már lassan két hónap telik el, de még a mai napig érkeznek hírek arról, hogy egy-egy projekt mennyivel drágult meg olykor a kihagyott feladatok miatt. Most kuriózumnak számító módosítás...

A vizes vb betett a turizmusnak? Júliusban egyedül Budapesten esett vissza a turizmus a tavalyihoz képest.
Videó: Ashton Kutcherék most a Terv Presszóban buliztak egy nagyot A vizes vb-n is megjelent színészházaspár mellett Jennifer Aniston sorozatsztár férje és egy Emmy-díjas színésznő is elengedte magát a belvárosban.
Kadarkai Endre: Sajnos azt vették észre, hogy Soma orális szex közben beszélget a szűzanyával Vitray Tamás sokat segített abban, hogy tudatossá váljon, Gyárfás Tamást mentorának tartja, úgy véli, van már saját hangja, és nem talál kivetnivalót abban, hogy a vizes vb-n a FINA-nak dolgozott. Int...
A sikeres vizes vb-t a víz alatti hoki Eb követte A férfiak a hetedik, a nők a hatodik helyen zárták a kontinensviadalt.
Budapest a világ egyik sportfővárosa Nem lehet kérdés, hogy Budapest a világ egyik sportfővárosa - jelentette ki a cselgáncs-világbajnokságra és a vizes vb-re utalva Szijjártó Péter.
Még mindig csak drágul a vizes vb Most a városligeti helyszínről derült ki, hogy majdnem 400 millióval több közpénzt kell érte fizetni.