Mindent vitt a Vizes VB megnyitója

Hiába a sok fikázás, a számok nem hazudnak: a Vizes VB megnyitója volt a legnézettebb műsor pénteken.

2017. július 17. 17:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bámulatos kivitelezés: nagyon várjuk a vizes vb-t - videó! Az exkluzív felvétel magáért beszél.
Megvan, ki lesz a vizes vb megnyitójának sztárja A Fuck You! és a Crazy című számok előadója megfelelő választásnak tűnik.
A vizes vb szóvivője szerint méltatlan azzal foglalkozni, mennyibe kerül a megnyitó Költségekről majd akkor beszéljünk, ha láttuk a show-t.
Vizes vb 2017 - Forgalmi változások péntektől egy hétig Forgalmi változások lesznek a fővárosban a vizes világbajnokság (vb) megnyitóünnepségének előkészületei miatt péntektől egy hétig, a Lánchidat is lezárják - közölte a Budapesti Közlekedési Központ...
Változik a budapesti közlekedés a vizes vb miatt A vendégeken segítenek, a budapestieket sem bosszantják.
Kézigránátot találtak a vizes vb előkészületei közben Német kézigránát került elő a vízből, benne némi robbanóanyaggal.

Ezerötszáz parkolóhelyet biztosítanak a Duna Arénánál a vizes-Vb szervezői Ezerötszáz parkolóhelyet biztosítanak a vizes vb rendezői a Duna Aréna környékén - közölte a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. üzemeltetési és logisztikai menedzsere egy.....
Jön a vizes-vb, de a Városligeti-tó helyén iszap és bűz van Elviekben a szinkronúszó számok lesznek majd a Városligetben megtartva.
Késely Ajna Eb-csúccsal készül a vizes vb-re Halmozza az aranyérmeket, négy nap után ötnél tart a junior Európa-bajnokságon.
11 új Bubi-dokkolót kap Budapest a vizes vb örömére Ez 200 új közbiciklit jelent. A friss állomások egy részét a világbajnokság helyszínei közelében húzták fel.
Folyamatosan ellenőrzik a taxisokat A turistaszezonban és a vizes vb idején van fokozott ellenőrzés.
Vadonatúj kikötők várják a vizes vb látogatóit Már csak 18 nap van a vizes világbajnokság rajtjáig. A budapesti, Duna-parti helyszíneket hajókkal is meg lehet majd közelíteni. Mindenki, akinek érvényes jegye van, ingyen utazhat a hajókon. A vizes ...