Akár száz szibériai tigris is születhet idén a világ legnagyobb tenyészközpontjában

Idén több mint 70 szibériai tigriskölyök született a világ legnagyobb szibériai tigris tenyészközpontjában, de még több kistigrisre számítanak a gondozók.

2017. július 17. 17:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Migránsok miatt szünt meg az oktatás egy francia egyetemen Az intézkedés mintegy 8 ezer diákot érint - az intézmény vezetősége közigazgatási bírósághoz fordult.
Újra összemelegedett a Survivor szerelmespárja Az este folyamán kerülnek egymáshoz közelebb és nem is titkolva váltanak egy-egy kacér mondatot egymással.
Haditechnikai élményparkot épít a csődközelben lévő Pécs Uniós operatív programból van rá pénz.
Ismertették az Európai Bizottság új iparpolitikai stratégiáját Az Európai Bizottság részletesen ismertette hétfőn az új iparpolitikai stratégiát, amely egységes és átfogó keretbe szervezi a már meglévő és új kezdeményezéseket, világossá teszi a szereplők feladatait, és kijelöli az iparpolitikai fellépések meghatározását lehetővé tévő fórumokat.
Lányi András: nagy érték kerül veszélybe A világ legtöbb pontján egyre jobban aggódnak a környezetért, ezt a politikusok is felismerték már, Magyarországon ez fordítva van - vélekedett az InfoRádió Aréna című műsorában Lányi András író, filozófus.
Egy vágányon már járnak a vonatok a Nyugati és Kőbánya-Kispest között

Top hírek:
Egy staffordshire terrier életveszélyesen összeharapott egy nőt Budapesten, vádat emeltek a gazda ellen Az állat úgy bevadult, hogy csak autóval nekihajtva sikerült megfékezni.
Kiégett egy autó Ferihegyen Senki sem sérült meg, a repülőtér forgalmában nem volt fennakadás.
Orbán: A brüsszeli bürokraták Soros tenyeréből esznek A jövő azon múlik - mondta a miniszterelnök a parlament őszi időszakának megnyitó ülésén -, hogy a bevándorló és a nem-bevándorló országok mennyire lesznek képesek együttműködni és együtt élni. Ha az ellentétet nem a másik ország "megerőszakolásával" kívánják feloldani.
A PSG úgy nyert 2-0-ra, hogy gólt sem lőtt Még a 11-est is kihagyták, de hat meccsből hatot nyertek Neymarék a francia bajnokságban.
Bakondi: A visszaszoruló Iszlám Állam tömegesen küldi harcosait Európába A műszaki határzárnak, a jogszabályi intézkedéseknek és a tranzitzónák létrehozásának köszönhetően a két évvel ezelőtti 391 ezerrel szemben tavaly már csak 18 236 illegális határátlépő érkezett Magyarországra, idén pedig eddig 1157 - jelentette ki a Magyar Időknek adott interjúban Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.
Lehet, mégsem lép ki Amerika a klímaegyezményből Elképzelhető, hogy az Egyesült Államok mégsem lép ki a párizsi klímaegyezményből Donald Trump elnök júniusi bejelentése ellenére, egyes források szerint ugyanis Washington inkább a megállapodáson belül próbálná növelni a mozgásterét - jelentette a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai napilap.