Semjén: Ha kóbor kutya lennék, azt kívánnám, lőjenek le

Kedvenc hobbijáról, a vadászatról nyilatkozott Semjén Zsolt, a miniszterelnök helyettes, aki egyben az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke is.

2017. július 17. 18:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Semjén Zsolt szélsőséges vadászgyűlöletről beszélt Ha kóbor kutya lenne, azt kívánná, ejtsék el ahelyett, hogy megfagyjon vagy éhen pusztuljon.
Orbán az európai jövővel összefüggő dilemmáiról fog beszélni Tusványoson A miniszterelnököt Semjén Zsolt és Balog Zoltán mellett a paksügyi miniszter, Süli János is elkíséri a fesztiválra.
Újhelyinek európai demokrataként ez a dolga Ujhelyi: Tudatos választási csalásra készül a Fidesz Nem elég, hogy a Fidesz folytatólagos alkotmánysértést és törvénytelenséget követ el a jelenlegi választási szabályok életben tartásáv...

Semjén és a külhoni szavazatok: "Tudatos választási csalás" A határontúli magyarok szavazati jogának további adminisztratív megkönnyítésével foglalkozik Semjén Zsolt, amit a szocialista Ujhelyi István ismét felhasznál arra, hogy egyik legfontosabb témájáról b...
Anyja neve? Na, ezt nem kérdezik többé a határon túli szavazóktól Semjén Zsolt egy konferencián durrantotta ma az infót: tovább könnyítenék a határon túliak eddig is minden belföldi lakcímmel bíró magyarénál egyszerűbb szavazását. Kiderítettük: nem úgy, amire sokan...
DK: valóban figyelemre máltó Magyarország egészségügyi teljesítménye A Demokratikus Koalíció egyetért Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel abban, hogy "Magyarország egészségügyi teljesítménye nemzetközi téren is figyelemreméltó".
Semjén Zsolt: Magyarország egészségügyi teljesítménye nemzetközi téren is figyelemreméltó A KDNP vezére szerint más országoknak is hasznos példát nyújthatunk.