Egy orosz MiG 31-es sikeresen megsemmisített egy cirkáló rakétát a sztratoszférában

Az orosz haditengerészet légi erejének kötelékébe tartozó - és a Kamcsatka-félszigeten állomásozó - MiG 31-es repülőgép a gyakorlata során sikeresen megsemmisített a sztratoszférában egy tengerjáróról elindított szuperszonikus cirkáló rakétát.

2017. július 17. 18:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Melyik a rosszabb? Ha a fejünkre esik vagy ha nekünk jön egy drón?
Kétéves a 888
A világ egyik legnagyobb parlamentjévé duzzadhat a Bundestag A világ egyik legnagyobb és legdrágábban működő törvényhozó testületévé válhat a szeptember 24-i németországi választások után felálló új szövetségi parlament (Bundestag), a képviselők száma meghaladhatja a 700 főt, a működési költség pedig megközelítheti az évi 900 millió eurót (280 milliárd forint).
Már csak doppinggal lehet nyerni? A nem is olyan távoli jövőben játszódó színdarab, a Tagadj, tagadj, tagadj! szerint tiszta eszközökkel már nem lehet atlétikai világversenyt nyerni. A Hatszín Teátrumban bemutatott új Orlai Produkció egy futónőről, Eve-ről szól, aki olimpiai bajnok akar lenni, és ezért mindenre hajlandó. Új edzőnője, akit Ullman Mónika alakít, pedig ki is használja ezt, és ráveszi a géndoppingra, amivel valóban aranyérmes lesz.
Viharkárok Magyarországon: megérkezett a nyári összesítés Az idei nyár első összesítése szerint a hazai biztosítók a lakossági ingatlanokban esett, viharok okozta, több mint 103 ezer káreseményre csaknem 6 milliárd forint összegű kártérítést fizettek ki. A...
Évek óta nem akartak ennyien informatikusnak menni A magánsulik is gombamódra szaporodnak.

Top hírek:
Lehet, mégsem lép ki Amerika a klímaegyezményből Elképzelhető, hogy az Egyesült Államok mégsem lép ki a párizsi klímaegyezményből Donald Trump elnök júniusi bejelentése ellenére, egyes források szerint ugyanis Washington inkább a megállapodáson belül próbálná növelni a mozgásterét - jelentette a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai napilap.
Az IMF vezetője válthatja Junckert A Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetője, Christine Lagarde követheti Jean-Claude Junckert 2019-ben a brüsszeli Európai Bizottság elnöki tisztségében a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap szerint.
Piszkosul jóképű Cindy Crawford 18 éves fia - Már most imádják a nők Nagyon dögös az egykori szupermodell fia.
Lányi András író, filozófus: a Római-part ügye nem árvízvédelmi kérdés
16 kilométert utazott egy autó kereke mögött Ausztráliában egy koala
2018-ban beszáll az Aston Martin az F1-be A Red Bull Racing névadó szponzorai lesznek.