A világ legizgalmasabb úszóversenyét szervezték rá az amerikaiak a budapesti úszó-vb-re

Michael Phelps egy cápa ellen úszik.

2017. július 17. 18:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tartalomgyártás 2017: Michael Phelps versenyt úszik egy cápával Ha minden jól megy, akkor az is kimondhatjuk majd, hogy az olimpiai bajnok egy cápát is képes leúszni.

Friss hírek
Tizedannyi menedékkérő volt az idén, mint tavaly Míg 2016 első hat hónapjában több mint 22 ezren regisztrálták magukat, idén ez a szám alig kétezer volt.
Roger Federer diadalának nemzetközi sajtóvisszhangja A nemzetközi sajtó elragadtatottan írt Roger Federer vasárnapi diadaláról, arról, hogy a svájci sztár nyolcadszor nyerte meg a wimbledoni teniszbajnokságot, és 19. Grand Slam-trófeájával tovább javította saját rekordját.
A nap karikatúrája a 888-on Netanjahu Budapesten
Törökország újra meghosszabbította a rendkívüli állapotot A török parlament hétfőn úgy határozott, hogy újabb három hónappal meghosszabbítja a tavaly júliusi puccskísérlet után bevezetett rendkívüli állapotot - jelentette az Anadolu török állami...
Háznak csapódott egy kocsi, sokan megsérültek Letért a 8-as útról, majd ház falának csapódott egy személyautó Körmenden.
Ifjú magyar fizikusok hódítják meg a világot A versenyen közel harminc ország csapatának nyújtottak lehetőséget, hogy összemérjék tudásukat.

Michael Phelps úszóversenyre hívja a nagy fehér cápát Miután ember már nem maradt, akit le kellene győznie, jöhet egy igazi bajnok.
Michael Phelps egy fehér cápával fog versenyezni Egészen különleges versenyre vállalkozott a klasszis úszó.

Top hírek:
A cégek még mindig a VR-robbanást várják Új VR-szemüveget dob piacra az Oculus, míg a Lenovo és a Disney egy AR-szemüveget fejleszt.
Megérkezett Budapestre Netanjahu, Lázár János fogadta a reptéren 1989 óta nem járt nálunk hivatalban lévő izraeli miniszterelnök, most európai turnéja során Macron után Orbán fogadja majd Benjamin Netanjahut.
Hihetetlen: Hamilton távozni akar a Mercedestől? Tervéről barátainak beszélt a klasszis.
Kivárnak a befektetők Amerikában Mérsékelten emelkednek a tőzsdék a a tengerentúlon a hét első kereskedési napján, a befektetők kivárnak a héten esedékes vállalati gyorsjelentések előtt. Ismét csúcsközelben nyitottak a vezet...
Meghalt Martin Landau A 89 éves művészt egy Los Angeles-i kórházban érte a halál.
Itt a válasz: Kimi vagy Mika volt McLaren gyorsabb finnje? Parc Fermé: Itt a válasz: Kimi vagy Mika volt McLaren gyorsabb finnje?