Lefújták a 8 millió forintos esküvőt: hajléktalanok ülték meg az elegáns vacsorát

Füstbe ment esküvője drága lakomáját adta a rászorulóknak egy amerikai menyasszony.

2017. július 17. 18:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyszerű, friss hűtős kifli - Este ledagasztod, reggel kisütöd Az illatos, foszlós, frissen sült házi kiflinél jobb szendvicsalap nem is lehetne.
Beindult a női vízilabdatévé Egyelőre aligha lesz kihívója a Fradi TV-nek, de vita nélkül telitalálat a dunaújvárosi női vízilabdacsapat erőssége, Gurisatti Gréta ötlete. A csinos bombázó nemrég egy tajvani kirakatban meglátott egy rózsaszínű mikrofont, megvette, és hazaérkezésüket követően elindította a vidéki együttes pólóstévéjét.
Sajnáljuk, de a floridai, szexi rendőrök egyike antiszemita Így tud egy jóképű férfi azonnal randává és ellenszenvessé válni.
Jön az ítéletidő: a meteorológiai szolgálat veszélyjelzést adott ki Több megyére is figyelmeztetés van érvényben.
Demcsák Zsuzsával szakított a párja - Jobban megviselte, mint a válása Demcsák Zsuzsa a Rádió 1 reggeli műsorában beszélt először a szakításról.
Priscilla Pestre hozza Elvist Elvis él. De legalábbis egy estére feltámasztják Budapesten, és ebben felesége, Priscilla is segít. Az Elvis The Wonder of You című show-t a Király legjobb koncertfilmjeiből állították össze, és a tökéletes látványnak, hangzásnak köszönhetően a közönség úgy érezheti, mintha élő koncertet látna.

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
Nap képe - Intim pillanat
Durván megalázták Melania Trumpot - Bíróságra vitte az ügyet Jogi lépéseket tett a first lady a lejárató kampány megszüntetésére.
Richard Gere 68 évesen így néz ki - Friss fotókon a Micsoda nő! sármőre Olaszországban kapták lencsevégre a színészt.
Ezért jó, ha két bankkártya van nálad: a szakértők okos trükkre tanítanak Öt tipp, ami megvéd a lopástól és a kellemetlen véletlenektől.
Saját melle ütötte ki a hatalmas méretekkel megáldott playmate-et A 24 éves Jenna Bentley részben hatalmas természetes adottságainak köszönhetően már szerepelt a Playboy, a Maxim és az FHM magazin címlapján is. A modellnek E-kosaras méretű a keble, az utóbbi idők egy történése miatt viszont most mellkisebbítésen gondolkozik (amivel el is szomorította rajongóit). Történt ugyanis, hogy szokása szerint egy szál bikiniben elindult futni kora reggel, de az egyik melle kiszabadult a ruha alól és úgy fejbe kólintotta Jennát, hogy a földre zuhant, majdnem elvesztette az eszméletét.