A nap karikatúrája a 888-on

Netanjahu Budapesten

2017. július 17. 18:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Tizedannyi menedékkérő volt az idén, mint tavaly Míg 2016 első hat hónapjában több mint 22 ezren regisztrálták magukat, idén ez a szám alig kétezer volt.
Roger Federer diadalának nemzetközi sajtóvisszhangja A nemzetközi sajtó elragadtatottan írt Roger Federer vasárnapi diadaláról, arról, hogy a svájci sztár nyolcadszor nyerte meg a wimbledoni teniszbajnokságot, és 19. Grand Slam-trófeájával tovább javította saját rekordját.
A nap karikatúrája a 888-on Netanjahu Budapesten
Törökország újra meghosszabbította a rendkívüli állapotot A török parlament hétfőn úgy határozott, hogy újabb három hónappal meghosszabbítja a tavaly júliusi puccskísérlet után bevezetett rendkívüli állapotot - jelentette az Anadolu török állami...
Háznak csapódott egy kocsi, sokan megsérültek Letért a 8-as útról, majd ház falának csapódott egy személyautó Körmenden.
Ifjú magyar fizikusok hódítják meg a világot A versenyen közel harminc ország csapatának nyújtottak lehetőséget, hogy összemérjék tudásukat.

Netanjahu Budapesten - Jól működő szövetség lesz Az izraeli törvényhozókat is erősen inspirálják a Putyin-, vagy Orbán-stílusú jogszabályok.

Top hírek:
A cégek még mindig a VR-robbanást várják Új VR-szemüveget dob piacra az Oculus, míg a Lenovo és a Disney egy AR-szemüveget fejleszt.
Megérkezett Budapestre Netanjahu, Lázár János fogadta a reptéren 1989 óta nem járt nálunk hivatalban lévő izraeli miniszterelnök, most európai turnéja során Macron után Orbán fogadja majd Benjamin Netanjahut.
Hihetetlen: Hamilton távozni akar a Mercedestől? Tervéről barátainak beszélt a klasszis.
Kivárnak a befektetők Amerikában Mérsékelten emelkednek a tőzsdék a a tengerentúlon a hét első kereskedési napján, a befektetők kivárnak a héten esedékes vállalati gyorsjelentések előtt. Ismét csúcsközelben nyitottak a vezet...
Meghalt Martin Landau A 89 éves művészt egy Los Angeles-i kórházban érte a halál.
Itt a válasz: Kimi vagy Mika volt McLaren gyorsabb finnje? Parc Fermé: Itt a válasz: Kimi vagy Mika volt McLaren gyorsabb finnje?