A nap karikatúrája a 888-on

Netanjahu Budapesten

2017. július 17. 18:38

A cikk folytatása...Friss hírek
A New York Yankees játékosa fejbe lőtt egy kislányt Todd Fraziert láthatóan eléggé megviselte az eset. Az ápolás ideje alatt társaihoz hasonlóan a baseball-pályán zavartan várta a folytatást.
Nagy változások a CIB Banknál - még a papírt is száműzik A mobilalkalmazásba 2,5 másodpercenként belép valaki, lcserélik az internetbankot és lassan száműzik a papírt a bankfiókokból - dübörög a digitalizáció a CIB-nél.
A Google megveszi a HTC okostelefonos csapatát A tajvani gyártó továbbra is fejleszt saját telefonokat, és a virtuális valóság felé fordul.
Az EU szigorú lesz a bankokkal A külföldi pénznemben meghatározott hitelszerződések esetén a pénzügyi intézménynek átfogó tájékoztatást kell nyújtana a kölcsönfelvevő számára ahhoz, hogy ez utóbbi tájékozott és megalapozott döntést hozhasson - közölte az Európai Unió Bírósága szerdán.
Demcsák elmondta, mit csinált a botrányos interjú előtti éjjel Szerinte nem azt, amit mindenki más mond.
Rohamosan növekszik a háztartások fogyasztása Az idén 3,8, 2018-ban pedig 3,7 százalékos gazdasági növekedés várható a Századvég Gazdaságkutató Zrt. legújabb prognózisa szerint.

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
Kim Dzsongun iskolás szexrabszolgákat tart és légvédelmi ágyúval végeztetett ki egy zenekart Ezt mondja egy disszidens, aki egykor magas körökben forgott Phenjanban. Részletesen beszámolt a rendszer kegyetlenségéről.
Nap képe - Intim pillanat
Dárdaiék gyorsan elintézték a Bayert A Hertha új csatára megállíthatatlan.
A debrecenihez hasonló orosz befolyásolásra máshogy tekint a világ A Debreceni Egyetemen vannak az orosz politikának szimpatizánsai, akik szerint a háború megengedett eszköz a mai európai politikában. Az intézmény orosz alapítványi támogatást is kapott, amely az oktatási együttműködés mellett a Kreml lépéseinek elfogadtatásán is dolgozik.
400 millió forintot tüntetett el két takarékszövetkezeti vezető A dabasi ügyészség hűtlen kezeléssel vádolja őket.