Meghalt Martin Landau

A 89 éves művészt egy Los Angeles-i kórházban érte a halál.

2017. július 17. 18:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Meghalt Martin Landau Az Oscar-díjas színész 89 éves volt.
Los Angelesből drukkol az Oscar-díjas műugrónk Habár meghívták a múlt pénteki ünnepélyes megnyitóra is, de már oda sem tudott elmenni a Mindenki című Oscar-díjas kisfilm 14 éves sztárja, Hais Dorottya. Addigra már Los Angelesben tartózkodott ugyan...
Ez a szelfi 55 millióba került az nem túl okos nőnek Egy Los Angeles-i galériában készült az a felvétel, ahol egy nő állítólag szelfizés közben okozott 55 milliós kárt több művészeti alkotásban - írja az ausztrál Yahoo. Az első hírek szerint a nő egy ti...
Fellélegezhet Gábor Zsazsa férje Gábor Zsazsa férje örökölte a filmdíva vagyonát - rendelkezett az illetékes Los Angeles-i bíróság hét hónappal a 99 éves színésznő halála után.
Elsőként Budapestre hozza el az AMD a Radeon RX Vegát A vállalat egy Radeon RX Vega Experience rajongói túrát szervez, aminek a végállomása Los Angeles, vagyis a hivatalos bemutató helyszíne.

Álomgyilkosság 2.0: Magyarország lecsúszhat a 2028-as olimpiáról is Döntött a NOB, szeptemberben két olimpia helyszínét is kihirdetik. Párizs és Los Angeles van csak versenyben.
Eljárás indult a Macron amerikai útját szervező cégek ellen A Business France közbeszerzés és számlák nélkül szervezte a Los Angeles-i utat. A cég akkori vezetője most munkaügyi miniszter.
Elon Musk megint katasztrófát lát, most épp a túlnépesedés miatt Elon Musk amilyen sokoldalú ember, olyan sokoldalú a Twitter-oldala is. Posztol a cégeitől kezdve a Los Angeles-i forgalomig mindenről a közel 10 millió követőjének. Most épp a túlnépesedésre...
Ő Csabi, aki megnyerte a rangos magyar sminkversenyt Mészáros Csaba nemsokára Los Angeles-be repül, és találkozik a többi országos győztessel.
Bella Thorne-t otthagyta, de a kondiparkokat nem Gregg Sulkin futott, bokszolt és TRX-ezett a rekkenő Los Angeles-i hőségben. Még a fekvőket is kesztyűben nyomja, azért néz így ki!
A kutya helyett a kamaszt lőtték le a Los Angeles-i rendőrök Az aszfaltról felpattanó golyó végzett a 17 éves fiúval.