Meghalt Martin Landau

A 89 éves művészt egy Los Angeles-i kórházban érte a halál. Első fontos szerepét egy Hitchcock-filmben játszotta 1959-ben.

2017. július 17. 18:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
És akkor Juncker igazat adott a magyar kormánynak Felforgathatja az egész EU-t, ha megvalósul Jean-Claude Juncker terve. Felcsúton és Budapesten is várják az Európai Parlament ellenőreit, igaz, nagyon nem örülnek az érkezésüknek. Párizs és Los Angel...
Turnéra indul októberben a Love Never Dies musical London, Németország, Japán, Ausztrália és Dánia után Amerika közönsége is láthatja az Operaház Fantomja musical folytatását a Love Never Diest. Las Vegas, Los Angeles, Dallas összesen 28 város színhá...
Megosztoztak a dicsőségen Senkinek sem okozott meglepetést, hogy a Nemzetközi Olim­piai Bizottság 131. közgyűlésén, Limában a 2024-es és 2028-as nyári játékok rendezési jogát s ezzel együtt a paralimpiáét Párizs, illetve Los...
Párizsé a 2024-es, Los Angelesé a 2028-as olimpia Hét év múlva, 2024-ben Párizs, majd négy esztendővel később, 2028-ban Los Angeles rendezheti a nyári ötkarikás játékokat a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szerdai limai döntése nyomán.
Brit védelmi miniszter: Európa sincs biztonságban Észak-Koreától A brit védelmi miniszter szerint az észak-koreai válság közvetlenül érint Nagy-Britanniát is, mivel "London közelebb van Észak-Koreához és rakétáihoz, mint Los Angeles".
Már a filmipart is fenyegeti a kaliforniai erdőtűz Továbbra is bozóttüzek pusztítanak Los Angeles környékén, már 2800 hektár áll lángokban a La Tuna-nak elnevezett tűz miatt.

Tovább pusztít az erdőtűz Két ház már leégett, 700 lakásból menekítették az embereket Los Angelesben a katasztrófavédők a hatalmas erdőtűz miatt, amely már elérte a lakott területeket is. Los Angeles fölött helikopter köröz és...
26 szerepet játszik egy darabban Nagy Sándor Önmagában is hátborzongató Hitchcock filmjének színpadi változata, amelyben félelmetes feladatot kaptak a színészek: 4-en 31 karaktert alakítanak.
Hitchcock világa elevenedik meg a Játékszínben Horgas Ádám a brit mester krimiklasszikusát, a 39 lépcsőfokot viszi színre Lengyel Tamás és Nagy Sándor főszereplésével. [...] Bővebben!
Hajnalban hívta a barátait egy férfi, mert nem akart magányosan meghalni Nem volt pénze kórházra, 39 évesen halt meg a Los Angeles-i fotós.
Terrorcselekménytől tartanak a McGregor-Mayweather bokszmeccs helyszínén Magas készültségi fokozatban várják a bokszlegendák éjjeli összecsapását a Los Angeles-i rendőrök, mivel korábban gázolásos terrortámadással fenyegetőzött az ISIS.
Nézz be Rihanna vadiúj luxuskéglijébe! Az énekesnő nemrég vásárolt egy valódi kacsalábon forgó palotát Los Angeles egyik legmenőbb részén. Vajon a pasija is vele tart majd az új házába?