Megérkezett Budapestre Netanjahu, Lázár János fogadta a reptéren

1989 óta nem járt nálunk hivatalban lévő izraeli miniszterelnök, most európai turnéja során Macron után Orbán fogadja majd Benjamin Netanjahut.

2017. július 17. 18:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megszakítjuk adásunkat: kétezer üveg sör borult az útra Szombathelyen Lázár János szíve legmélyén most biztosan örül.
Ahol köszönték, de nem kértek a háborúzó Fideszből Van Lázár János körzetében egy község, ahol a helyi fideszesek ellehetetlenítették a polgármestert, majd a kiírt időközin magukat függetlennek álcázva izomkampányba kezdtek. És pofára estek.
Lázár János nélkül maradunk a héten A héten elmarad a Kormányinfó - tájékoztatott a Kormányszóvivői Iroda. A rendszeresen csütörtökönként tartott sajtótájékoztatót hagyományosan Lázár János tartja. Ezúttal azonban a Miniszterelnökséget....
Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant Magyarországon Manninger Jenő beájulna: a menekültek már nemcsak nyaralni akarnak, hanem ingatlanokat is vásárolnának! Rossz hír a keszthelyi fideszes képviselő számára, hogy még Lázár János is úgy gondolja, hogy m...
Lázár János kiszáll a nagypolitikából? Újságírói kérdésre reagált úgy a miniszter, hogy ha választania kéne, inkább a választókerületében folytatná a munkát a Parlament helyett.
Lázár János: A kvótaper egy diktátum A kvótaperben született európai bírósági döntést diktátumnak, a bevándorlók kötelező elosztását komédiának nevezte a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János hangsúlyozta: a kormány a függetl...

Az atom- és napenergia garantálhatja az ország függetlenségét Lázár János szerint az atomerőmű és a napenergia közelebb viheti Magyarországot ahhoz, hogy ne kelljen áramot vásárolnia külföldről, így garantálhatja az ország áramellátásának függetlenségét.
A nap hírei – 2017. szeptember 5. Holtan találtak egy családot Hajdúszoboszlón, beismerő vallomást tett Csenge gyilkosa, Lázár János a sztrájkoló tescósok mellett. Ez történt kedden.
Hamarosan tényleg nevet válthat az egyik magyar megye Lázár János benyújtotta a parlamentnek az erről szóló határozati javaslatot.
Az Unió szálljon be a költségekbe Magyarország elvárja, hogy az Európai Unió fizesse ki a védelmi határkerítés költségeinek felét. Orbán Viktor miniszterelnök erről levelet is írt Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének...
Jelentősen csökkentek a családok beiskolázási költségei Jelentősen csökkentek a családok beiskolázással kapcsolatos költségei - mondta Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón a kezdődő tanévvel összefüggésben.
Átadták az új iskolát Geszten Lázár János hangsúlyozta: az ország keleti és déli határai mentén élő emberek szellemi, emberi, gazdasági és anyagierőforrás-tartalékot jelentenek Magyarország számára.