Megérkezett Budapestre Netanjahu, Lázár János fogadta a reptéren

1989 óta nem járt nálunk hivatalban lévő izraeli miniszterelnök, most európai turnéja során Macron után Orbán fogadja majd Benjamin Netanjahut.

2017. július 17. 18:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tíz éve is egy kórházak között szállított beteg halála miatt forrongtak Csak akkor nem a baloldal szidta a jobboldalt, hanem fordítva. Lázár János gyilkossággal vádolta a kormányt, most a fideszes miniszter álhírekről beszél. A beteg halálának igazi oka másodlagos.
December 24 - kiderült, mit szeretne a kormány A Kúria engedélyezte, hogy aláírásgyűjtés indulhasson egy népszavazásért, ami lehetővé tenné, hogy ne csak karácsonykor, hanem a szenteste napján se kelljen dolgozni. A kormányinfón Lázár János beszél...
Lázár János is kiszedetné a Tiszából a szovjet páncélost Az elsüllyedt tankok nagy része csak legenda, de nem ez a T-34-es, amit idén kiemelhetnek.
Vasárnapi boltzár 2.0 Újra bezárhatnak az üzletek vasárnap. A szakszervezetek levélben kérik Lázár János kancelláriaminisztert, hogy állítsák vissza a vasárnapi boltzárat. Szerintük ez megoldást jelente a munkaerőhiányra, ...
A kormány visszautasítja, hogy Soros Györggyel a származása miatt lenne probléma A leghatározottabban visszautasította a kormány nevében Lázár János, hogy Soros Györggyel a származása miatt lenne probléma. Lázár János szerint a plakátkampány nem Soros György identitásáról szól, ha...
Egyedi Jobbik-plakát üzeni: Makó a makóiaké! A Lázár János arcával díszített hirdetésből mindössze egyetlen darab készült.

Győzött a józan ész: Pest megye marad Pest megye A Lázár János vezette Miniszterelnökség kezdeményezte, de a közgyűlés leszavazta.
Lázár: visszatérhetnek a külföldi cégek a magyar szerencsejáték-piacra A magyar kormányfő azt fogja képviselni Brüsszelben, hogy gyorsítsuk fel a közös európai hadsereg felállítását - mondta Lázár János a csütörtöki Kormányinfón. További komoly viták várhatók...
Az EU rábólintott, szeptemberben tárgyalhatja a parlament a lex Heinekent Hiába egyezett meg rég a román Heineken és a Csíki Sör, Lázár János közölte: mivel az EU nem gördít akadályt elé, tárgyalni fogják a vörös csillag kereskedelmi használatát tiltó törvényt.
Újabb horvát focistát szerződtetett a Puskás Josip Knezevic Eszékről érkezik Orbán falujába.
Ritka pillanat: Orbán Viktort gyerekeivel együtt fotózták Hosszú idő után ismét közölt fotót gyerekeiről Orbán Viktor miniszterelnök hétvégén.
Vízesés – Nagy Bandó újratervezte a tegnapi megnyitót Munkáját segítette: József Attila és Zoób Kati. Meg Horthy Miklós, Búvár Kund, Áder János, Orbán Viktor.