Brit popsztár a Trónok harcában

Ed Sheeran énekel a népszerű sorozat hetedik évadának első részében.

2017. július 17. 18:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Trónok harca miatt kapnak agybajt egy baszk kápolnában
Kisbabát vár a Trónok harca színésznője - Már ekkora a pocakja Bűbájos kismama a sorozat Yara Greyjoya.
Mit tanulhatnak a Trónok harca mészárlásaiból a politikusok? Mi jót üzen nekünk az egyik főszereplő torkának átvágása, és mi köze Daenerys sárkányainak Észak-Koreához? A sorozat nem is áll olyan távol a valódi történelemtől.
Ilyen lenne a Trónok harca, ha napjainkban játszódna Egyetlen trailer elég volt ahhoz, hogy még az eredeti szériánál is jobban beleszeressünk a felhőkarcolós metropolisban játszódó Trónok harcába.
Trónok harca - kis videók mutatják be Jon útját A most következő videók rengeteg spoilert tartalmaznak a Trónok harca 7. évadából. Aki még nem nézte végig a részeket, az előbb pótolja az elmaradást, aztán kattintson vissza.
Az új Trónok harca mobiljátékban saját házunké lehet a hatalom Hamarosan egy új, stratégiai MMO játék jelenik meg mobilplatformokra, melyben a saját házunkkal hódíthatjuk meg Westeros világát. A Game of Thrones: Conquestre már most lehet regisztrálni.

Tüneményesek a Trónok harca szereplői Tim Burton stílusában megrajzolva Egy illusztrátor a filmes sötét meséit idéző plakátokon alkotta újra Havas Jonék kompániáját.
Kiszivárgott a Trónok harca 8. évadának teljes sztorija! Még alig ért véget a Game of Thrones 7. évada, máris úgy érzed, nem bírod kivárni a folytatást? Úgy néz ki, nem is kell, mert előre elolvashatod, mi fog történni a befejező részekben!
Itt az újabb román nackó dili Román nacionalisták szerint a Trónok harca színtiszta ős-román történelemábrázolás.
Így nem fejlesztett Trónok harca-játékot az Obsidian Miközben a fél internet azért szurkol, hogy igazak legyenek a Bethesda Trónok harca-játékáról szóló pletykák, az Obsidian bevallotta, hogy neki egyszer már felajánlották az adaptáció elkészítésének le...
Búcsúzzunk a Trónok harcától most egy (két?) évre ezzel a főcímzene-feldolgozással
Trónok harca játékot készít a Bethesda? Nagyon úgy tűnik, hogy a Bethesda egy Trónok harca játékot készít.