Brit popsztár a Trónok harcában

Ed Sheeran énekel a népszerű sorozat hetedik évadának első részében.

2017. július 17. 18:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Így még biztosan nem láttad a Trónok harca sztárjait! Nyugi, már csak pár napot kell aludni a hetedik évad premierjéig, ráadásul folyamatosan érkeznek az izgis infók a folytatásról. Ezúttal egy döbbenetes fotósorozat dobogtatja majd meg minden rajongó sz...
Majdnem kirúgták a sorozatból a Trónok harca sztárját Szerencsére már nem kell sokat várni a legújabb Trónok harca részig, hiszen július 16-án elstartol a hetedik évad. Viszont azt tudtad, hogy majdnem az egyik kedvenced nélkül forgatták le a sorozatot?
Újabb részletek a Trónok harca 7. évadáról Te is számolod már a napokat az új GoT-évad kezdetéig? Hogy a várakozás könnyebb legyen, eláruljuk, mi fog történni az első három részben!
Spoileres epizódleírások futottak be a Trónok harca 7. évadáról A HBO kiadta a Trónok harca hetedik évadának első részeihez tartozó némileg spoileres rövid leírásokat az epizódok címével együtt, amiből kiderül, hogy eseménydús nyitányra számíthatunk.
Így esett szerelembe a két színész a Trónok harca forgatása alatt! Kit Harington elárulta a részleteket!
Andy Vajna Mátyás királyról forgatná a következő Trónok harcát, és ha már itt tartunk, Orbán Viktor kitűnő ember Tökéletes interjút készített a film- tévé- rádió- kaszinó- és közpénzszultánnal a Figyelő.

Vicces tények, amiket mindig is tudni szerettünk volna a Trónok harca szereplőiről Ön szerint ki a legviccesebbnek a stáb szerint? Ki nassol egész nap? Ki mutogat mindig képeket a kutyájáról? Nézze meg, mert tuti leesik az álla.
Felkészülhetünk a Trónok harca-filmekre? Filmhosszúságú Trónok harca-epizódokkal fenyegetnek minket.
Sophie Turner a Trónok harcából tanulta a szexet Az tuti, hogy a népszerű sorozatban nincs hiány a pikáns (és sokszor durva) jelenetekből. A Sansa Stark szerepét játszó színésznő többek között ezekről is mesélt egy nemrég adott interjújában, amiből ...
58 évesen ismét megnősül a színész - Ötödször áll oltár elé A Trónok harca főszereplője újra megházasodott.
Fotók a Trónok harca 7. évadjából! Ilyenek lesznek kedvenc szereplőid! Már csak kicsivel több mint két hét!
Spoilerezett a Trónok harca egyik főszereplője 18 - egészen pontosan ennyi nap van hátra, míg végre elstartol a Game of Thrones új évada. Már a színészek is nehezen bírhatják a visszaszámlálást, mert egyre többször jár el a szájuk a sztori alakulá...