A Mazsihisz szerint Izrael cserbenhagyta őket

Heisler András szeretné, ha az izraeli kormány kifejtené a véleményét a Soros elleni plakátokról.

2017. július 17. 18:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Genezis és bukás: egy önpusztító gyilkosság krónikája Az elnyomott népek felszabadítóinak, náciellenesnek, antifasisztának tartották magukat, miközben együttműködtek a legszélsőségesebb Izrael-ellenes erőkkel ez a német RAF 40 évvel ezelőtti akcióinak ...
Izrael kiáll a független Kurdisztán mellett, de ellenzi a kurd terrort Az izraeli kormányfő mást mondott, mint a volt helyettes vezérkari főnök.
Izrael-piruett - Budapestről Nincs utódállami magyar kisebbség, amely olyan kiterjedt politikai, kulturális és egzisztenciális jogokkal rendelkezne, mint az izraeli arabok.
Izrael ismét lecsapott Szíriában Izrael légicsapást mért csütörtökre virradóra egy szíriai katonai létesítményre az ország nyugati részén, a támadásban ketten életüket vesztették és jelentős anyagi károk keletkeztek - közölte a szíri...
Franciaország felfegyverzett drónokkal látja el a hadseregét Franciaország felfegyverzett drónokkal látja el a hadseregét, az Egyesült Államok, Izrael, Nagy-Britannia és Olaszország példáját követve - jelentette be kedden Florence Parly francia védelmi miniszte...
Olaszország - Izrael 1-0 Videó Az olaszok megszenvedtek az izraeli válogatott ellen Tue, 09/05/2017 - 22:53

Ókori félsékeles pénzérmének hittek egy olcsó utánzatot Izraelben Kétezer éves eredeti érmének néztek egy Ciszjordániában talált réginek tűnő pénzérmét. Kiderült, hogy csak a jeruzsálemi Izrael Múzeum látogatóknak adott értéktelen emléktárgy.
Netanjahu: Izrael földjén többé nem számolnak fel izraeli telepeket Benjámin Netanjahu miniszterelnök hétfő este egy ciszjordániai ünnepségen kijelentette: Izrael földjén többé nem számolnak fel izraeli telepeket.
Netanjahu: többé nem számolunk fel izraeli telepeket Izrael földjén többé nem számolnak fel izraeli telepeket - jelentette ki Benjámin Netanjahu miniszterelnök hétfő este egy ciszjordániai ünnepségen
Négy ország sóletjeit kóstolhatja meg a Sóletfesztiválon A zsidó konyha kedvelői négy ország, Magyarország mellett Jemen, Izrael és Lengyelország sóletjét kóstolhatják meg vasárnap a Budapest belvárosában megrendezett Sóletfesztiválon.
A magyar kosarasok helytálltak a jóval erősebb Izrael ellen 35 percig partiban voltak a magyarok, a végére azonban elfáradtak.
"Irán növekvő szíriai jelenléte az egész világot fenyegeti" Irán növekvő szíriai szerepe fenyegetést jelent Izrael, a Közel-Kelet és az egész világ számára.