A Mazsihisz szerint Izrael cserbenhagyta őket

Heisler András szeretné, ha az izraeli kormány kifejtené a véleményét a Soros elleni plakátokról.

2017. július 17. 18:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megjött Netanjahu, a Mazsihisz közben Izraelre panaszkodik És hogy miért a civakodás? A válasz: Soros.
Kettős rendőrgyilkosság Jeruzsálem óvárosában Mind körülményeit, mind következményeit tekintve szokatlan volt az a pénteki merénylet, amelyben két izraeli rendőr halt meg Jeruzsálem óvárosában. Az áldozatok ugyanis drúzok, az elkövetők pedig aki...
A TEK védi Netanjahut Budapesten Izrael Állam kormányfője július 17-20. között tartózkodik itt.
A KDNP szerint az ellenzék támadja azt, ami az országnak jó Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője szerint, ha valaki Sorost kritizálja, ő rögtön antiszemitának bélyegzi, ám ebből kiindulva maga Izrael is lehetne antiszemita, hiszen ők is fogalmaztak ...
American Thinker: Soros Györgynek senki más, csak ő maga számít Szerintük ironikus, hogy a budapesti izraeli nagykövet olyan embert véd, aki Izrael ellen dolgozik.
Netanjáhú visszavonta a nyilatkozatot, amiben Izrael elítélte a magyar kormányt a Soros-plakátok miatt Nehogy úgy tűnjön, mintha Soros Györgyöt védenék, hiszen az amerikai milliárdos Izraelt is folyamatosan támadja.

Csak úgy csinálunk, mint Izrael - reagált a külügy a Soros-kampány miatt aggódó nagykövetnek Jószéf Amreni izraeli nagykövet azt írta, a magyar kormányhirdetések gyűlöletet és félelmet szítanak. A KKM szerint Magyarország úgy jár el, mint Izrael.
Pont a zsidóktól inkább egy kis segítségre számított volna Orbán A miniszterelnök válaszolt a sorosozás leálítását kérő Mazsihisz-elnöknek. Nem lesz leállítva, mert Orbán szerint Heisler András se akarhatja, hogy származásuk szerint tegyen különbséget magyar államp...
Trump és Izrael ellen beszélt a Hamász vezetője A három hónapja megválasztott Iszmail Haníje Egyiptommal barátkozna a térségben.
Újra előkerülhet a zsidó-kártya a kormány plakátjai miatt A Mazsihisz elnöke szerint a kampány antiszemita megnyilvánulásokat gerjeszthet akkor is, ha a kormánynak nincs ilyen szándéka.
A Mazsihisz elnöke kikéri magának, hogy a kormányt védené, de még mindig nem biztos benne, hogy a sorosozós plakátok kihelyezését antiszemita szándék vezérelte A Sorost célponttá tevő kampányok antiszemita képzettársításokat is elindíthatnak sőt, már el is indítottak, s ez független attól, hogy a kormánynak volt-e ilyen szándéka.
A Mazsihisz védi a Sorossal riogató kormányt A zsidó szervezet vezetője szerint az új plakátok rossz emlékeket ébresztenek, de ez független a kormány szándékától.