Ötből négy magyar támogatja a vizes vb-t

A Századvég legfrissebb kutatása szerint a magyar lakosság többsége "támogató érdeklődéssel" kísérte figyelemmel múlt pénteken a 17. FINA vizes világbajnokság megnyitó ünnepségét.

2017. július 17. 18:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Századvég: Az euró bevezetésével olcsóbban működnének a vállalkozások A Mokka vendége a Századvég vezető elemzője, Regős Gábor volt, aki többek között arról beszélt, hogy milyen előnye és hátrányai lehetnek az euró bevezetésének Magyarországon.
Ilyen kampány várható Lánczi Tamás szerint Bővült a magyar kormány mozgástere - mondta a 2010 tavasza óta eltelt időszakról Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője, a Politikai Elemzések Központjának igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorá...
Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője: a pártok támogatottsága idén csak alig-alig, tendencia nélkül változott
Hatalmas Fidesz-fölény, gyengülő Jobbik A Fidesz 49 százalékot kapna, ha ma lenne a választás, többet, mint 2014-ben - derül ki a Századvég kutatásából.
Századvég: A magyarok többsége szerint tovább kell harcolni kvótaügyben A magyar lakosság 72 százaléka szerint Magyarországnak tovább kell harcolnia saját igazáért írják.
Uniformizálódtak a nagy pártok Németországban A Századvég Alapítvány vezető kutatója szerint nem koncepciók, csak személyek versengenek egymással Németországban.

Szakértő: Merkel volt a meggyőzőbb a német vitában Különböző felmérések alapján egyértelmű, hogy a többség számára Angela Merkel hivatalban lévő kormányfő volt a "szimpatikusabb, stabilabb, megbízhatóbb" a kancellárjelöltek vasárnap esti tel...
Századvég: össztársadalmi egyetértés a lombikbébi témában A Századvég Alapítvány legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a magyar lakosság közel 90 százaléka kiáll amellett, hogy a kormány támogatja a meddő párok lombikprogramban való részvételét.
Az M1 és a Századvég megmagyarázza Szinte borítékolható, hogy Angela Merkel lehet a következő német kancellár - mondta Pócza István, a Századvég Alapítvány vezető elemzője az M1 aktuális csatornán szerdán.
Gumicsont vagy siker? - Putyin ismét Budapesten A Századvég Alapítvány vezető elemzője szerint egyebek mellett a paksi beruházás kerülhet szóba Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor magyar kormányfő hétfői budapesti találkozóján, a Méltányos...
Muszlimok Európában ahogy az európaiak látják Századvég: Aggódnak a muszlim közösségek bővülése miatt, félnek a bevándorlás miatt kialakult veszélyektől.
A Századvég is beszállt a Vona-elleni kampányba Ahogy egy jó csatlóshoz illik.