Ötből négy magyar támogatja a vizes vb-t

A Századvég legfrissebb kutatása szerint a magyar lakosság többsége "támogató érdeklődéssel" kísérte figyelemmel múlt pénteken a 17. FINA vizes világbajnokság megnyitó ünnepségét.

2017. július 17. 18:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Századvég: az európai vezetőknek reagálniuk kell a választói elégedetlenségre Az európai vezetőknek reagálniuk kell arra, hogy a választók többsége mostanra egyértelműen elutasítja az illegális bevándorlást, és elégedetlen a válságkezeléssel mondta a Századvég kutatója az M1 a...
Hatalmas a szakadék a brüsszeli elit tettei és az emberek igényei között A migránsválság megoldására tett lépések milyensége az egyik ilyen fő törésvonal derül ki a Századvég Alapítvány kutatásából.
Kiszelly: A visegrádi minta Európai szinten is követendő lehet A Századvég egyik új kutatása alapján a lengyelek és magyarok 80 százaléka támogatja az EU-tagságot. Nem akar senki kilépni, hanem egy modernizációs keretként szeretnék használni az uniót - Kiszelly Z...
A brüsszeli válságkezelés megbukott Európa ma átalakulóban van, és ez komoly feszültségeket szül; az egyik törésvonal a brüsszeli elit és az európai választópolgárok között, a másik az alapító államok és a később csatlakozók országok kö...
Homokszem a gépezetben: a Századvég kutatása szerint a magyarok az átlagnál kevésbé elégedetlenek az EU migrációs politikájával Milyen 99 százalék???
György László: Ekkora bérnövekedés lehet a következő években A Századvég Gazdaságkutató elemzője az Origónak arról is beszélt, sok esetben félrevezetőek a versenyképességi listák.

Elégedettek az autósok a biztosítókkal A Századvég és a Magyar Biztosítók Szövetségének közös kutatásából kiderül, a gépjárműtulajdonosok elégedettek a kötelező biztosításukkal, a cascojukkal, valamint az elérhető kárrendezési módokkal....
Századvég: Elsöprő európai többség az erős határvédelem mellett A kutatás szerint a többség úgy gondolja, mind a menekült-, mind a gazdasági válságot félrekezelte az unió.
Két év nem lesz elég a Brexit lezárására A Századvég kutatója szerint nem lesz elég a Brexit lezárására a még fennmaradó 21 hónap, egy újabb, átmeneti időszak alatt rendezhetik a felek az összes részletszabályt.
A Századvég Alapítvány 2,4 milliárd forintra növelve megduplázta a bevételét A 2015-ös 3,8 milliárd forintról 2016-ban 5,5 milliárdra nőtt a Századvég-Nézőpont-Kód bevétele.
Idén és jövőre is 4 százalék körüli ütemben bővülhet a gazdaság A Századvég Gazdaságkutató Zrt. az első negyedéves kedvező növekedési adat nyomán 2017-re és 2018-ra vonatkozóan is felfelé módosította növekedési előrejelzését.
Századvég: 4 százalék körül bővülhet a magyar gazdaság A növekedés motorja a fogyasztás és a beruházás lehet.