"Index: így lett egy kiegyensúlyozott lapból csicskatroll portál"

Vajon mennyire lesz az majd hiteles, hogy amikor magyar sportolók komoly sikereket érnek el a vizes vb-n, akkor az index.hu újságírója a lap hasábjain fog örömködni? Semennyire.

2017. július 17. 18:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Zöldséges csilis bab
Borfesztivál búcsúszerűen A szekszárdi szüreti mulatság igazi fénypontját a tradicionális utcai felvonulás adta.
Nyinák és Alexandrák színpadra! A PIM - Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) színjátszó versenyt hirdet középiskolás diákok számára.
UPC-s és nincs nete? Ez lehet a probléma Az elmúlt napok extrém időjárása ezzel magyarázza a UPC, miért nem elérhetők az ország több pontján a szolgáltatásaik.
Ahol 140+ milliárdos uszoda épül, oda már csak ne menjenek mindenféle pronyó népségek!
Energy Globe Magyarország díj Az E.ON Energy Globe Magyarország díj célja, hogy olyan energiatudatos és/vagy fenntarthatósági kezdeményezéseket, programokat mutasson be a hazai közönségnek és a világnak, amelyek megoldást nyújthatnak a környezeti, energetikai problémákra, valamint elősegítik a fenntarthatóságot, a hatékony energiafelhasználást, a környezetés energiatudatos szemléletformálást és/vagy a minél szélesebb körű zöldenergia felhasználást helyezik előtérbe.

Top hírek:
Többen kitiltanák az Orosz Olimpiai Bizottságot a téli olimpiáról Összesen 17 antidopping ügynökség írta alá azt a közleményt, melyben az Orosz Olimpiai Bizottság (ROC) kitiltását kérik a februári, phjongcshangi téli olimpiáról.
Lecsapott a vihar Pécsre: hömpölygött a víz a főtéren VIDEÓVAL Heves zivatarokkal érkezett meg a hidegfront szombat este a Dél-Dunántúlra közölte az M1 Híradó.
Varga Roland Kispesten is brillírozott, a Fradi már a második A magyar válogatott támadó két góllal vette ki a részét a Honvéd elleni sikerből.
Honvéd-Fradi 1-3 Varga Roland két gólt lőtt az NB I.-rangadón.
Putyin és Macron: Megengedhetetlen a feszültség további fokozódása a Koreai-félszigeten Az Észak-Korea körül kialakult válság politikai és diplomáciai eszközökkel történő rendezésének kizárólagosságát hangsúlyozta, valamint a közvetlen párbeszéd felújítását sürgette pénteken Vlagyimir Putyin orosz és Emmanuel Macron francia elnök.
Keresik a lecsukott fideszes polgármester utódját Hagyatékot nyúlt le Heresznye volt ura.