Christopher Nolan exluzív: vegyék észre, játszom

A nyugati világ talán legfontosabb kortárs rendezője Londonban adott interjút a Népszavának.

2017. július 17. 19:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Dunkirk minden egyes robbanása igazi volt Christopher Nolan nem bízik a számítógépekben.
Új Banksy graffitik tűntek fel Londonban A Barbican Centre szomszédságában látható graffitik az intézmény új kiállításának csináltak reklámot.
Egymásnak estek a transznemű és a genderkritikus feministák Londonban A transzneműeket támogató feministák egyik aktivistája bántalmazta a transzneműeket elutasító, genderkritikus feministák felszólalóját.
Szétszedték a Twitterezők a londoni polgármestert az újabb terrortámadás után London muszlim főpolgármesterét a pénteki terrortámadás után szétszedik a Twitteren korábbi kijelentése miatt
Terror Londonban - A legmagasabb szintre emelték a készültséget Nem lehet kizárni, hogy rövid időn belül újabb támadás követheti.
Arsenal-Köln:3 helyett 20 ezer ultra, csúszik a kezdés - videó Végig masíroztak London utcáin, biztonsági okok miatt született meg a döntés.

A valaha volt leggusztustalanabb kiállítási tárgyra pályáznak Londonban A brit főváros múzeuma a csatornarendszert eldugító hatalmas szennytömeg egy darabját szerezné meg.
Hatalmas zsírhegy dugította el London csatornahálózatát Legalább három hétig tart, mire feloldják.
Brit védelmi miniszter: Európa sincs biztonságban Észak-Koreától A brit védelmi miniszter szerint az észak-koreai válság közvetlenül érint Nagy-Britanniát is, mivel "London közelebb van Észak-Koreához és rakétáihoz, mint Los Angeles".
Megtiltották Londonban a Taxify működését A városháza biztonsági aggályokra hivatkozik, háromezer sofőr állása forog kockán. Az Uber engedélyének hosszabbítása is bizonytalan.
Két magyar élelmiszer is van a világ legjobbjai között A magyar chocoMe Kft. kávés-mogyorós Raffinée terméke és a Donum Terrae Kft. tökmagolaja bekerült a világ legjobb 50 élelmiszere közé a héten zárult Great Taste Award versenyen Londonban - közölte az ...
Szánalmas, miért törték el három csigolyáját a 82 éves rákos, Parkinson-kóros betegnek Ahmet Dobran 82 éves Londonban élő férfi, aki több súlyos betegséggel is küzd, rákbetegsége miatt állandó kezelésre szorul, emellett Parkinson-kór is megtámadta a szervezetét, ezért már csak bottal tu...