Christopher Nolan exluzív: vegyék észre, játszom

A nyugati világ talán legfontosabb kortárs rendezője Londonban adott interjút a Népszavának.

2017. július 17. 19:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Őrülten feszültnek ígérkezik Christopher Nolan Dunkirkje Rég vártunk ennyire háborús filmet.
Soros ördögi terve? - Timmermans a Népszavának eljuttatott nyilatkozatban cáfol Az Európai Bizottság első alelnöke: az állítás annyira nevetséges, hogy szinte kínos reagálni rá.
Eső után köpönyeg: a maró anyagok tartását tiltanák be Londonban a savtámadás után Miután két férfi egy mopeddel kezdett ámokfutásba csütörtökön Londonban, a britek eldöntötték végre, hogy lépni kéne az ügyben.
Felmentették a doppingvétségen ért olimpiai bajnokot Egészen elképesztő módon került az olimpiai bajnok szervezetébe az illegális szer, mégis ott lehet majd Londonban.
Savas terror Londonban: ez a bosszúvágyók fegyvere A támadók olyan kiszemelt nőkre dobják a maró folyadékot, akik életük végéig hordozzák sérüléseiket.
By,by London

Megérkezett Londonba a spanyol király Állami látogatást kezdett szerdán Londonban a spanyol király.
London polgármestere építészsereget toborzott, hogy megküzdjenek a város lakhatási válságával A cél az, hogy végre épüljenek megfizethető lakások és hogy a Londonból egy mindenkit magában foglaló város jöjjön létre.
Újabb tűz Londonban Éjjel lángra kapott a leghíresebb piac.
Baranyit az első menetben KO-zták WBO-címmeccsén Az angol Anthony Yarde padlóztatta a magyar bokszolót Londonban.
Zárásra sem javult a nyugat-európai helyzet Gyenge kezdés után London kivételével a zárásra sem szépítettek pénteken a főbb európai tőzsdeindexek.
Infrastrukturális fejlesztésekben segítünk Ukrajnának Magyarország a szomszédság okán és az Ukrajnában élő 150 ezer magyar érdekében is elkötelezetten és erőteljesen támogatja az ukrajnai reformfolyamatokat - mondta Szijjártó Péter Londonban.