Szembe megy Merkellel a bajor testvérpárt

A bajor jobbközép CSU a testvérpárt CDU elutasítása ellenére továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Németországban felső határt jelöljenek ki a menedékkérők befogadásában, és hétfőn elfogadott választási programjában garanciát vállal arra, hogy nem fordul elő többé a menedékkérők 2015-ben tapasztalt tömeges beáramlása.

2017. július 17. 19:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Orbán bajor támogatója megint szembemegy Merkellel Továbbra is korlátozni kell az oltalmazottak családegyesítési jogát Németországban, és erre garanciát kell vállalniuk a szeptember 24-i szövetségi parlamenti választásra készülő pártoknak - mondta Ho...
Nőtt a német szocdemek hátránya a CDU/CSU mögött Tovább csökkent Németországban a szociáldemokrata párt (SPD) választói támogatottsága a kancellárjelöltek vitája után készített első felmérés szerint, két héttel a szeptember 24-i szövetségi parlament...
Nógrádi: Sok szavazatba kerül a migránsok befogadásának erőltetése Új politika van kialakulóban Németországban, amely szeptember 25-e után lát majd napvilágot jelentette ki a biztonságpolitikai szakértő.
Kemény véleményt mondott a 4 legjobb csapatunkról a volt fradista Németországban nyilatkozott, elmondta, mit érnének ott a legerősebb focicsapataink.
Erősödtek a parlamenten kívüli pártok Németországban Németországban gyengült a kormánypártok választói támogatottsága, a jobboldali Alternatíva Németországnak (AfD) és a jobboldali liberális FDP támogatottsága pedig erősödött.
Zuhannak a dízeleladások, de kit érdekel, amikor szárnyal az autópiac Németországban az új autó eladások nyolc éves csúcsra ugrottak augusztusban annak ellenére, hogy a dízelmotorral szerelt járművek értékesítése továbbra is meredeken zuhan. A német Szövetségi...

Németország: felszámolás alatt Aydan Özoguz, Németország integrációért felelős államtitkára egy minapi lapinterjúban kifejtette: német kultúra nem létezik.
Közel százezer embert költöztettek ki két bomba miatt Németországban Frankfurtban egy 1300 kilo robbanóanyagot tartalmazó háborús bombát találtak.
Két percre volt Németország a nagy blamázstól A vb-címvédő német, valamint az angol válogatott is idegenben győzött a jövő évi, oroszországi labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának pénteki játéknapján.
Német lap írt Magyarországról Németországban a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című lap a magyar-német kormányzati viszonyról közölt cikket csütörtöki számában.
Még a vásárlási kedvet is ösztönzi a választási kampány Németországban a választási kampány a jelek szerint még a vásárlási kedvet is ösztönzi, mert az az ezredforduló óta nem volt olyan jó, mint jelenleg. A nürnbergi fogyasztói szokásokat elemző intézet m...
Dübörög a migránsok családegyesítése Németországban A következő évben 390 ezer szír telepedhet le Németországban a családegyesítéseknek köszönhetően.