Nyaralók, figyelem! Durva erdőtűz pusztít a horvát tengerpartnál

Több településen nincs víz és áram, helyi lakosokat és turistákat is evakuálni kellett.

2017. július 17. 19:21

A cikk folytatása...Friss hírek
Az ENSZ szerint az oroszok súlyos dolgokat csináltak a Krím félszigeten Önkényes letartóztatások, rejtélyes eltűnések, kínzások, bírósági tárgyalás nélküli kivégzés.
Merkelnek volt egy katasztrofális hibája Mi Merkel politikájának titka? Miben hibázott? Ki jöhet majd Merkel után? Egy befolyásos CDU-tag professzor bátran mert kemény kritikákat is megfogalmazni. Interjú.
Ankara nem fogja elismerni a kurd népszavazás eredményét Törökország a nemzetközi jog és a parlament felhatalmazása alapján minden óvintézkedést megtesz a nemzetbiztonság érdekében, ha azt az észak-iraki kurdok hétfői függetlenségi népszavazását kísérő események veszélyeztetni fogják.
Autóval kergették ki a Székelyudvarhelyre betévedt medvét Vasárnap hajnalban keveredett be a városba.
A jövő tanévtől újra működhet a marosvásárhelyi katolikus iskola A román parlament elnöke személyesen ígérte meg Orbán Viktornak.
A szociáldemokrata pártelnök a marosvásárhelyi iskolaügy megoldását ígérte Kormányhatározat vagy törvény születhet.

Top hírek:
Merkel kapott egy pofont, mehet Jamaicába - Németország választ ÉLŐ A kancellár ugyan megőrzi pozícióját, ám támogatottsága erősen csökkent. A szociáldemokraták történelmi mélyponton, és az újabb nagykoalícióból sem kérnek, ellenzékbe vonulnak. A populista AfD viszont örülhet, valószínűleg a harmadik legerősebb pártként végeznek a mostani választáson. Kövesse velün...
Orbán Viktor Vietnamból gratulált Merkelnek A miniszterelnök hivatalos látogatáson van az országban.
Merkelnek volt egy katasztrofális hibája Mi Merkel politikájának titka? Miben hibázott? Ki jöhet majd Merkel után? Egy befolyásos CDU-tag professzor bátran mert kemény kritikákat is megfogalmazni. Interjú.
Katalónia: újabb tüntetések A katalánok legveszélyesebb fegyvere
Állatokat mentettek a mexikói földrengés után A házaspár otthona menhelyként működött.
Lövöldözés egy amerikai templomban Több embert meglőtt a fegyveres.